Kırşehir Tarım Hayvancılık Ve Teknolojileri Fuarı

Tarım Hayvancılık Ve Teknolojileri Fuarı

14.08.2017 - 18:35 | Son Güncellenme:

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek fuar, 16-18 Ağustos tarihlerinde yapılacak

Tarım Hayvancılık Ve Teknolojileri Fuarı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğülu, bu yıl dördüncüsünü düzenleyecekleri Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın 16 Ağustos'ta açılacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 4. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nın 16-18 Ağustos tarihlerinde Kapalı Pazaryeri Teşhir Alanı'nda yapılacağını kaydetti.

Tarım makineleri ve teknolojileri üreticileri ile çiftçileri bir araya getiren fuarın bugüne kadar çok olumlu tepkiler aldığını ifade eden Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Günümüz koşullarında pek çok firmanın karşı karşıya kaldığı sorunlardan biri de üretici ve tüketicinin sınırlı koşullarda iletişim kurabilmesidir. Düzenlemiş olduğumuz bu fuarlarla giderek zorlaşan rekabet koşulları içerisinde bir yandan üretim teknolojilerini geliştirmek ve diğer yandan da mevcut ve yeni müşterilerine ulaşmak isteyen üreticilerimizi, çiftçilerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Fuarımız Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi, Ticaret Borsası, Ziraat Odası'nın katkıları; KOSGEB, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ahi Evran Üniversitesi ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle gerçekleştirilecek. Çarşamba günü açılacak ve 3 gün sürecek olan fuarımıza halkımızı da davet ediyoruz."