Cadde Tarkan'ın kulisindeki şaşırtan gerçek!

Tarkan'ın kulisindeki şaşırtan gerçek!

11.06.2016 - 13:32 | Son Güncellenme:

Eylem Yıldız ve Pınar Dilek... İkisi de şu günlerde Türkiye'nin en çok konuştuğu kadınlar arasında yer alıyor. Almanya doğumlu olan bu iki genç kadının ortak bir özelliği daha var.

Tarkanın kulisindeki şaşırtan gerçek

Uçankuş TV'nin 'İki Kadın Arasında' programının haberine göre; 5 yıl önce Tarkan'ın Almanya'daki konserinde kulisini ziyaret eden kadınlar arasında şu andaki eşi Pınar Dilek’in yanı sıra İbrahim Toraman'la olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Eylem Yıldız'ın da olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

EVLİLİKLERİYLE ÜNLÜ OLDULAR

Tarkan, Köln'de bir telefon bayisinde satış elemanı olarak çalışan Pınar Dilek ile daha sonra tekrar bir araya gelmiş ve bir yıl önce aşk yaşamaya başlamış, 29 Nisan'da Tarabya'daki evinin bahçesinde evlenmişti. Eylem Yıldız ise 2 yıl önce görkemli bir düğünle İbrahim Toraman'la evlenmiş, hamile olan Yıldız oğlu Ali Erim'i dünyaya getirmişti.

ESKİ TESCİLLİ GÜZEL

Eylem Yıldız'ın ayrıca, 2008 yılında Antalya'da yapılan Miss EU Beauty Contest 2. Avrupa Birliği Güzelik Yarışması'nda ülkemizi temsil ettiği ortaya çıktı. 1981 Düsseldorf doğumlu ve 1.77 boyundaki Yıldız, 2007 yılında Kıbrıs'ta düzenlenen Miss EU of Turkey yarışmasında ikinci seçilmiş.

Geçen şubat ayında İbrahim Toraman, eşi Eylem Yıldız'ın açtığı boşanma davasıyla kamuoyunda bilinirliğini artırmaya çalıştığını öne sürmüş ve twitter'dan “Hakkımda çıkan haberler boşanma görüşmeleri devam ederken ilgili şahsın kamuoyunda bilinirliğini arttırmak. Ve bitmek bilmeyen maddi taleplerine ulaşma çabalarından başka bir amaç taşımamaktadır. Gerekli cevapları hukuki süreçte vereceğimi kamuoyuna bildiririm” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı