Kültür Sanat Tarkan ve Ajda aynı sahnede!

Tarkan ve Ajda aynı sahnede!

24.08.2010 - 11:36 | Son Güncellenme:

Mega Star Tarkan ve Super Star Ajda Pekkan Port Cratos’un açılışı için Ramazan Bayramı’nda Cratos Premium’da sahne alacak.

Tarkan ve Ajda aynı sahnede

“Adımı Kalbine Yaz” adlı son albümüyle satış rekorları kıran Mega Star Tarkan, bayramın üçüncü gününde Port Cratos’un açılışı şerefine muhteşem bir konser verecek. Açılışın bir diğer yıldızı ise Süper Star Ajda Pekkan olacak. Ajda Pekkan, bayramın ilk gününde Cratos Premium konukları için Port Cratos’ta çok özel bir konser verecek.

Haberin Devamı

Mimarisi geçmişten esinlenerek tasarlanan ve Akdeniz ve Ege köyü atmosferi yaşatacak olan Port Cratos, konsepti ve işleyişiyle Kuzey Kıbrıs’ta ve hatta dünyada bir ilk! Cratos Premium Hotel’in sahil kesiminde yer alan, Kuzey Kıbrıs’ın en büyük beach club’ı Port Cratos’da dünyanın dört bir yanından gelen lezzet ustaları tüm hünerlerini konuşturuyor.3 michelin yıldızlı La tour D’Argent ın ve Maxim’s Paris in dünyaca ünlü şefi Fabrice Canelle nin ispanyol restaurantı ‘’ Mr.Paella 01’’ i, Cipriani nin şefi Emiliano Luggo ‘nun italyan restaurantı La Matta, Türkiye nin en iyi balık restaurantlarından Mey Balık,Türk-Yunan mutfağından örneklerle her gece ayrı bir eğlencenin yaşanacağı Ganita Taverna, Uzakdoğunun bütün lezzetlerini bir araya getiren Cenghizkhan,kebabı,steak i ve burger i’ ile et ustası Günaydın,Türkiye nin en iyi ilk üç aşçısından biri olan Hasan Aytemur un elinden hem gündüz beach de hem de gece hizmet verecek olan Fork Ville Port Cratos da dünya lezzetlerini buluşturuyor. .Eğlence kısmında ise underground deyince ilk akla gelen grup Urban Bug in yaratıcılarından Foxy, Mehmet Ali Açılmış ın adı artık Türkiye sınırlarını aşan Q Jazz Bar ı, Las Vegas,Londra ve Paris ten gelen Burlesque kızlarının ve çeşitli show gruplarının gösteri yapacağı Golden Cage, Vip barı ile çok özel müşterilere hizmet verecek olan Stringfellows ve uluslararası yıldızların vereceği muhteşem konserlerle Port Cratos da eğlence 24 saat devam edecek. Port Cratos’un özel su perdesiyle gerçekleştirilecek, olağanüstü görsel şovları ve sürprizlerle dolu su gösterileri ise tatilinize unutulmaz güzellikte anılar katacak.

Haberin Devamı

Port Cratos, doğal güzellikleriyle de Girne’nin cazibe merkezi haline gelecek. Port Cratos sahilinin iki yanında konumlandırılan özel peyzaj alanı, adada bugüne kadar görülmemiş tropikal bitkilere ev sahipliği yapıyor. Kıbrıs’ın kusursuz maviliğine açılan Port Cratos, adada su sporlarının da merkezi olacak..

DÖRT GÜN DÖRT GECE SINIRSIZ EĞLENCE!

Cratos Premium’da Ramazan Bayramı, sınırsız bir eğlenceye dönüşecek. Mania Show, 48 kişilik şov grubu ile İsrail in en ünlü müzik grubu Sun Band, Las Vegas dan sırf bayram programı için özel olarak getirtilen Vin Cardinal ve Steel Band müzik performansları ve şovlarıyla konuklara keyiflere dakikalar yaşatırken, DJ David Şaboy da Cratos Premium’u bayram boyunca hareketli ritmlerle buluşturacak. Bayramın üçüncü günü ise ünlü DJ Suat Ateşdağlı turntable’ın başına geçecek. Suat Ateşdağlı, 12 Eylül Pazar günü de Cratos Premium’da olacak. Ateşdağlı’nın performansının hemen ardından,love me ve save me adlı şarkılarıyla ortalığı kasıp kavuran dünyaca ünlü Morandi Grubu da Cratos Premium’u müzik ve dansla buluşturacak.