Geri Dön
Tarkan yerli Benjamin Button olabilir mi?

Tarkan yerli Benjamin Button olabilir mi?

Megastar'ımız, canımız ciğerimiz Tarkan, minnoş bir TBT ile tatlı bir sürpriz yapmış hayranlarına. 20 yıl önceki bir fotoğrafını paylaşmış, gülücük atmış ve kaçmış. Cool'luğuyla meşhur Megastar'ımızın fotoğrafını görenler ise "Bu adam neden yaşlanmıyor?" demiş...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Tarkan niye yaşlanmıyor?"

Evet, doğrudur, kesin bilgidir. Tarkan yaşlanmıyor. Herkes söz birliği yapmışcasına aynı şeyi yazmış, çizmiş. "Tarkan yaşlanmıyor, Tarkan neden yaşlanmıyor?" Tarkan, 1999'da go-kart yaparken çekilmiş fotoğrafında yemin ederim daha yaşlı. Şimdiki hali daha fresh, daha genç, daha cool. Şıkıdım şıkıdım oynadığı, kuzu kuzu dansları yaptığı dönemlerden daha havalı Tarkan.

Megastar'ların yaşı söylenmez ama 46'sında...

O zaman "Tarkan yaşlanmıyor" lafının bir tık üzerine çıkıyor ve arttırıyorum: Tarkan, yerli Benjamin Button olabilir mi? Bence artık Tarkan Tevetoğlu filan değil direkt Tarkan Button filan diyelim. Adam yaş alsa da asla yaşlanmıyor. Megastar'ların yaşı söylenmez ama onunkini hatırlamakta yarar var: Tarkan, 46 (yazıyla kırk altı) yaşında!

'Tuhaf hikâyesi' olan Ajda Pekkan değil Tarkan

Başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı 2009 tarihli 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikâyesi' filminde yaşlanmayan, tam tersi gençleşen Benjamin Bey'in hikâyesini izlemiştik. Filmden sonra pek çoğumuz "Aaa, aynı Ajda Pekkan" filan demiştik. Hatalı düşünüyoruz. Cinsiyet faktöründen bağımsız olarak düşünelim, Benjamin Button gibi 'tuhaf hikâyesi' olan Pekkan değil Tarkan aslında.

İyi ki bizim Megastar'ımız çocuk ruhlu, yaşasın!

40 küsür yaşında hâlâ çocuksu bir sıcaklıkta Tarkan. Sen git kariyerinin hemen başında Türkçe şarkıyla dünya listelerini salla, altüst et, sonra yine de mütevazı ol/kal... Tarkan'ı Tarkan yapan en önemli şey ise bence enerjisi. Her daim genç, her daim çocuksu bir masumiyet var onda. Yıllar geçiyor ama tam tersi gençleşiyor. Bir baba oluşunu duyuruşu var ki ancak onun Benjamin Button'lığıyla açıklanabilir yani! İyi ki bizim Megastar'ımızsın Tarkan... Yar etmeyiz seni başkalarına!

can.sisman@milliyet.com.tr