İzmir TARTAN’DAN COŞKULU SEÇİM STARTI

TARTAN’DAN COŞKULU SEÇİM STARTI

01.03.2014 - 18:33 | Son Güncellenme:

.

TARTAN’DAN COŞKULU SEÇİM STARTI

İzmir’de halkçı, demokrat ve içten bir yerel yönetim sergilediklerini belirten Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak adayı Dr. Hakan Tartan seçim startını verdi. Her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’ndan Atatürk anıtına çelenk koyarak seçim çalışmasını başlatan Başkan Tartan’a DSP’li ilçe başkan adayları da destek verdi.Tartan, “Şu anda halkın bana desteği yüzde 65. Konak’ta Ak Parti tehdidi yok. Gelin bu birlikte yarattığımız başarıyı bölmeyelim. Kavga ve çatışmayı değil, hizmet ve yeni güzellikleri büyütelim” dedi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Tartan “Eş, dost, akraba iktidarı değil, halkın iktidarı için yeniden yola çıktık. Bizim listelerimizde engelliler var, kadınlar var, Romanlar ve toplumun her kesiminden dürüst insanlar var. Sevgi ile geleceğe yürüyeceğiz” diye konuştu.
Atatürk ve Türk Bayrağı hassasiyetini vurgulayan Başkan Tartan, “Atatürk’ün ve Türk Bayrağının tartışılmasına izin vermedik, vermeyiz. Bizim posterlerimize bile tahammül edemiyorlar. Gözlerimizi oyuyorlar. Tuhaf değil mi? Posterlere tahammülü olmayanlar yarın halka kin ve nefret tohumları ekecek. Ama halk gerçekleri görüyor. Hizmete devam” ifadesini kullandı.
Dr. Hakan Tartan’ın seçim startını verdiği törene DSP Büyükşehir adayı Selçuk Karakülçe, Güzelbahçe adayı Ertan Avkıran, Balçova adayı Semra Aksakal Kayacan, Torbalı adayı İbrahim Öz, Bornova adayı Kemal Cem Pülten ve Bayraklı adayı Hüseyin Aslan da katılarak destek verdi. Göztepe taraftarları da Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı yalnız bırakmadı.