Otomobil Tasit.com, İkinci El Otomobilleri Yandex’e getiriyor

Tasit.com, İkinci El Otomobilleri Yandex’e getiriyor

07.07.2014 - 12:25 | Son Güncellenme:

Avrupa’nın en iyi 100 teknoloji şirketi arasına girerek getirdiği yeniliklerle ödül alan Tasit.com, Yandex Adalar özelliğiniikinci el otomobillere getiren ilk ve tek şirket oldu.

Tasit.com, İkinci El Otomobilleri Yandex’e getiriyor

Yandex’in geçtiğimiz yılın sonbaharından bu yana kullanıcıların aradıklarına daha kolay ulaşmalarını interaktif kutucuklarla sağlayan “Adalar” özelliği, artık ikinci el otomobiller için de kullanılabilecek.

Haberin Devamı


Yandex, interaktif içeriklerin de sonuç sayfasına yansımasını ve kullanıcıların hedeflerine daha çabuk ulaşmasını sağlayan Adalar platformuna yepyeni bir özellik ekledi. Tasit.com’a verilen bir ilan, yeni “Gerçek Zamanlı” Adalar ileYandex’in arama sonuç sayfasında gerçek zamanlı olarak zenginleştirilmiş cevaplar arasında yer alacak.


Tasit.com’a o an girilenotomobil ilanı daYandex’ten görüntülenebilecek
Rezervasyon yapma, sipariş verme, bilet satın alma ve benzeri günlük ihtiyaçlara hızlı çözümler getiren sistemle artık sahibinden ikinci el otomobillerin fiyat bilgileri, fotoğrafları ve ilanları da Tasit.com ile eşzamanlı olarak görüntülenebilecek.

Örneğin, “Renault Megane taşıt” şeklinde bir arama yapıldığında çıkan, marka, ekran ölçüsü ve ekran formatı gibi filtre seçenekleri değiştirildiğinde, sonuç kısmında talebe uygun özellikteki ürünler listeleniyor. Kullanıcı bir filtrede değişiklik yaptığında, fotoğraflar ve bilgiler anında güncelleniyor. Böylece kullanıcı direkt olarak hedeflediği tek bir sonuca yönlenerek aradığı şeye daha kolay ulaşabiliyor.
İkinci el otomobil satın almayı düşünenler, aradıkları araca yönelik sonucu artık Yandex Adalar ile de bulabilecekler.