Ankara Taşlıçay Belediyesinden, Dicle Aslan Spor Kulübü'ne Destek

Taşlıçay Belediyesinden, Dicle Aslan Spor Kulübü'ne Destek

24.11.2017 - 22:15 | Son Güncellenme:

.

Taşlıçay Belediyesinden, Dicle Aslan Spor Kulübüne Destek

AĞRI (AA) - Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Kadınlar 2. Lig ekiplerinden Dicle Aslan Spor Kulübü ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Haberin Devamı

Takım kafilesini taşıyan minibüsün devrilmesiyle "uçan kız" lakaplı Dicle Aslan'ın hayatını kaybetmesiyle takımın adını değiştirerek Dicle Aslan Spor Kulübü olan takıma Taşlıçay Belediyesi destek oldu.

Taşlıçay Belediyesinde, Belediye Başkanı Taşdemir ile kulüp yetkilileri Özdemir Doğan, Necmi Arslan, Yavuz Deniz ve futbolcular bir araya gelerek protokol imzaladı.

Taşdemir, yaptığı açıklamada, takımın başarılı çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız. Belediyenin tüm imkanları ile takıma her konuda destek vereceğiz. Belediyeyi temsil edecekleri için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Doğan ise hedef olarak Dicle'nin adını yaşatmak istediklerini belirterek, "Sezon başında maddi sıkıntılar yaşadık ve tam umutsuzluğa kapılmışken Başkan Taşdemir bize el uzatarak tekrardan hayallerimizin peşinden koşmamıza destek sağladı. Taşdemir'e teşekkür ederiz. Kızlarımıza ve hayallerimize sahip çıktığı için şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki sezonlarda çok daha güçlü ve daha dirayetli başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Takımın adı Taşlıçay Dicle Aslan Spor Kulübü olarak geçecektir." dedi.

Haberin Devamı

Ağrı Birlikspor Kadın Futbol Takımı kafilesi, geçen sezon mücadele ettiği Kadınlar 2. Lig'de Konya İdmanyurdu ile yapacağı maç için Malatya'ya giderken 18 Mart 2017'de kaza geçirmişti. Kazada takımın bulunduğu minibüs Patnos-Muş yolunun Doğansu köyü mevkisinde yan yatmış, kazada futbolculardan Dicle Aslan hayatını kaybetmiş, 17 kişi de yaralanmıştı.