Gündem Tasma kavgası ölümle bitti

Tasma kavgası ölümle bitti

03.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Beykoz’da Kemal U. ile komşusu Reşit Vural arasında köpekleri tasmasız gezdirme nedeniyle tartışma çıktı. Silahlı çatışmaya dönen kavgada Reşit Vural hayatını kaybetti

Tasma kavgası ölümle bitti

İstanbul Beykoz’da, Baklacı mahallesinde dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda karşılıklı villalarda oturan görgü Reşit Vural ile Kemal U. tasmasız gezdirilen köpekler yüzünden tartıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bahçesinde 3 kurt köpeği besleyen Kemal U.’nun çocukları köpekleri tasmasız olarak sokakta gezdirmek istedi.

Haberin Devamı

Bu sırada sokakta bulunan Reşit Vural’ın çocukları da köpeklerden korkarak otomobilin içine saklanmak zorunda kaldı. Bu durumu görerek müdahale eden Reşit Vural, köpeklerin bahçeye geri dönmesini sağladı. Ancak Kemal U.’nun çocuklarının durumu babalarına anlatmaları üzerine iki komşu arasında kavga çıktı. Her iki tarafta silahlarını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı.

Alnından vuruldu

Yaklaşık 1,5 dakika süren silahlı çatışmanın ardından Reşit Vural alnından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Vural doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüpheli Kemal U. ise çıkan karışıklıktan faydalanarak kaçtı.

Havaalanları uyarıldı

Polis tekstil işiyle uğraşan Kemal U.’yu yakalamak için operasyonları sürdürüyor. İşadamının gidebileceği onlarca adres kontrol edilirken, sınır kapıları ve havalimanları şüphelinin yurt dışına kaçma ihtimaline karşılık uyarıldı. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda işadamının izine rastlanılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reşit Vural’ı öldürdükten sonra çıkan karışıklıktan faydalanarak kaçan Kemal U. için polis tarafından arama kararı çıkarıldı.