Tatil 23 Nisan’da Ufak Bir Kaçamak Yapın!

23 Nisan’da Ufak Bir Kaçamak Yapın!

28.03.2012 - 16:22 | Son Güncellenme:

Uzun zamandır şehrin gürültüsünden ve stresinden uzakta bir tatilin hayalini kuruyorsanız 23 Nisan’da ufak bir kaçamağa ne dersiniz?

23 Nisan’da Ufak Bir Kaçamak Yapın

Oldukça soğuk geçen bir kış, yoğun çalışma temposu ve stresten bunaldıysanız bu yıl Pazartesi gününe denk gelen ve resmi tatil kabul edilen 23 Nisan’da ufak bir kaçamak yapabilirsiniz. Oturduğunuz şehre uygun olarak seçim yapabilir, aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle her şeyden uzak keyifli bir 3 gün geçirebilirsiniz. Havanın da güzel olacağı hesaba katılırsa baharın tadını çıkarabilirsiniz.

Haberin Devamı



Nereye gitsek?

23 Nisan tatilinde evde durmamaya kararlısınız ancak nereye gitmek istediğinize bir türlü karar veremediniz. İşte size en çok tercih edilen turlardan bir kaçı…

Bozcaada ve Gökçeada baharda bir başka güzeldir. Sevdiklerinizle butik otellerde konaklayabilir, muhteşem şarapların tadına bakabilir ve gün batımında romantik bir yemek yiyebilirsiniz.



Kelime anlamı “Atlar Ülkesi” olan Kapadokya’da balonla seyahat edebilir ve birbirinden ilginç yeryüzü şekillerini inceleyebilirsiniz. Bu bölgeye gittiğinizde Avanos’taki Saç Müzesi’ni ziyaret etmeyi unutmayın.

Beyaz cennet Pamukkale, en çok tercih edilen turlar arasındadır. Pamukkale’nin şifalı sularında keyifle dinlenebilir, doğa harikası travertenleri gezebilirsiniz.

Kışın olduğu kadar bahar aylarında da ziyaretçi akınına uğrayan Abant’ta atlarla göl çevresinde dolanabilir, faytonla gezinti yapabilirsiniz.

Haberin Devamı