Tatil Bagaj seçimine göre yolcu tipleri

Bagaj seçimine göre yolcu tipleri

28.11.2018 - 15:44 | Son Güncellenme:

Bagaj, insanlarının en büyük ortak noktası olarak, karakterleri hakkında da bilgi verir. Bunlardan bazılarını enuygun.com irdeledi.

Bagaj seçimine göre yolcu tipleri

Özgürlük ateşiyle yananlar: Sırt çantalılar
Bu grubun üyelerini kararlı ama rahat adımlarından da tanırsınız. Seridirler ama asla hızlı hareket etmezler. Her şey olması gerektiği kadar yani. Sık seyahat ettikleri için havalimanını, havalimanındaki işlemlerin inceliklerini ve işlemleri kısaltacak detayları en iyi onlar bilirler. Telaşsız hareketlerle hemen işlemlerini tamamlar ve uçaktaki yerlerini alırlar. O kadar huzurludurlar ki, hasetlenmemek elde değil. Zaten sürekli geziyorlar…

Haberin Devamı

Plaza insanları: Mini çekçekliler
Koşmaya yakın bir hızda hareket eden bu grubun durumu biraz farklı. N’olursa olsun seyahat ediyor olmanın mutluluğuyla, bu seyahatin iş için olduğu gerçeğinin iç sıkan kasveti arasında gidip gelirler. Bu gelgitler ani yükselmelere de sebep olabilir. Bu yüzden check-in sırası bozulduğunda, el bagajı yerleştirenlerin bekletme süresi arttığında ilk tepki genelde bu grubun üyelerinden gelir. Arada kalmak her şekilde zor işte, yapacak bir şey yok. İşini bilenleri, seyahatinin sonuna birkaç gün tatil ekler. Ki bunu yükselme oranındaki düşüşten anlarsınız.

Memleket havası getirenler: Dev bez çantalılar
Bayram dönemlerinde sayıları hatırı sayılır seviyelere ulaşan bu grubun üyeleriyle iyi geçinin. Çünkü olası bir rötarda, mini bir kiler özelliği taşıyan çantalarından çıkardıkları otlu peynir ve köy ekmeği ikilisiyle bile sizi ihya edebilirler. Ayrıca, aralarında ciddi fizik ve matematik dâhileri de olduğuna eminim. O kadar eşyanın, o kadarcık çantalara, üstelik kilo sınırını aşmadan sığmasının başka bir açıklaması olamaz çünkü.

Haberin Devamı

Işıltılı dünyanın gezginleri: Lüks valizliler
“Yaşıyorlar bu hayatı” diyebileceğimiz insanlar işte bu grubun üyeleridir. Genelde hızlı geçişler ve lounge’ları kullandıkları için kendilerini çok görmesek de bagaj bandında ilk bakışta tanımak çok zor olmuyor.