Tatil EMITT'te erken rezervasyon kampanyası!

EMITT'te erken rezervasyon kampanyası!

03.02.2011 - 17:38 | Son Güncellenme:

Yaz tatili için şimdiden yerlerini ayırtanlara acentelerin uyguladığı erken rezervasyon kampanyalarından yararlanmayı düşünen tatilciler, farklı tatil seçeneklerini bir arada sunan EMITT Fuarı’nı mutlaka ziyaret etmeli.

EMITTte erken rezervasyon kampanyası

EMITTte erken rezervasyon kampanyası
EMITT, tatilcilere erken rezervasyon kampanyasının yanı sıra özel indirim, tatil çekilişleri ve birbirinden renkli etkinlikler sunuyor.

İç turizmi canlandırmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB ve TÜROFED tarafından başlatılan Erken Rezervasyon Kampanyası 10-13 Şubat arasında gerçekleşecek olan EMITT Fuarı’nda son hız devam edecek. EMITT, erken rezervasyon fırsatından yararlanmak isteyenleri tur operatörleri, oteller, seyahat acenteleri ve Türkiye’nin 150’yi aşkın il ve beldesiyle buluşturuyor. Dünyanın 60 ülkesinden fuara katılan turizm profesyonelleri ise yurtdışı seyahati yapmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Fuarın ziyaretçileri, devam eden erken rezervasyon indirimine ek olarak acentelerin EMITT fuarına özel hazırladıkları indirimlerden, kampanyalardan, hediye çeklerinden de yararlanabilecek. Bunun yanı sıra EMITT, tatilcilere binlerce tatil seçeneğini bir arada sunarak fiyat karşılaştırma imkanı da sağlıyor.

Haberin Devamı




Bu yılki konuk ülkenin Yemen olduğu EMITT Fuarı’nda birbirinden renkli etkinlikler, sürpriz çekilişler, fırsatlar ziyaretçileri bekliyor. Ekin ve ITE Group tarafından düzenlenen EMITT’e bölge kalkınma ajanslarının yanı sıra Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, havayolu şirketleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, beldeler ve 60 ülkenin Turizm Bakanlıkları ve temsilcilikleriyle birlikte tur operatörleri, otelleri, havayolu ve kruvaziyer şirketleri ile turizme yönelik ürün ve hizmetleri olan tüm kuruluşlar katılıyor.

Türkiye’nin turizm yayıncılığı ve fuarcılığı alanında uzmanlaşmış en eski ve köklü kuruluşu olan Ekin Fuar, turizm-seyahat alanında Türkiye’nin en büyük fuarını düzenlemektedir. Ekin Fuar ayrıca, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile ortak olarak 22 yıldır Hotel Guide yayınını çıkartmaktadır. Hotel Guide içerisinde yer alan tüm oteller, fotoğraf ve ayrıntılı bilgiler eşliğinde 1997 yılından bu yana grubun internetadresinde güncel olarak yayımlanmaktadır. Dünyanın önde gelen fuar kuruluşlarından biri olan ITE Group PLC, 2009 yılının başında Ekin Fuar ortakları arasına katılmıştır.