Tatil Gün batımında yüzme keyfi

Gün batımında yüzme keyfi

01.08.2018 - 15:20 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bosphorus’un geçen yaz başlattığı, gün batımından gece yarısına kadar süren ve şehrin gece eğlencesi anlayışına bambaşka bir soluk getiren “Gece Yüzmeleri” bu yıl kaldığı yerden devam ediyor.

Gün batımında yüzme keyfi

27 Temmuz Cuma günü itibariyle başlayan ve ikincisi 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek olan, şehrin yeşillikler içindeki en büyük otel havuzunda gerçekleşecek alternatif eğlence ile siz de haftaya eşsiz bir ara verin! Etkinlik tasarım platformu Gigology’nin yönetiminde gerçekleşecek partide hem dansın hem de gece yüzmesinin keyfini çıkaracaksınız.

Haberin Devamı

Hilton İstanbul Bosphorus, yaz aylarını şehirde geçirenler için kaçırılmayacak bir eğlence alternatifi olan “Gece Yüzmeleri” sezonunu açtı. 27 Temmuz itibariyle başlayan ve ikincisi de 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek, gün batımından gece yarısına kadar tatil hissini şehrin ortasında hissedeceğiniz etkinlikler serisi, haftaya eşsiz bir ara vermenizi sağlarken enerjinizi de yerine getirecek.

İlki 27 Temmuz günü gerçekleşen etkinliğin 8 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek ikinci serisinde ünlü DJ’ler Ronin, Harun Elibolca ve A-Boogie’nin müzikleri eşliğinde misafirlerine İstanbul’un merkezinde tatil ruhunu yaşatacak. 20:00 – 24:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğe, özel kokteyl menüsü ile hafif ve lezzetli yiyecek menüsü de eşlik edecek.