Tatil Holiday Inn Istanbul City Hotel'de Hint Lezzeti

Holiday Inn Istanbul City Hotel'de Hint Lezzeti

28.05.2012 - 15:04 | Son Güncellenme:

Baharatlar ülkesi Hindistan’dan gelen birbirinden leziz tatları seçkin davetlilerle buluşturdu.

Holiday Inn Istanbul City Hotelde Hint Lezzeti

Damak tadınıza hitap edecek enfes Hint Yemeklerinden seçmeleri, dubb Indian Restaurant’ın katkılarıyla Holiday Inn İstanbul City’de bulabilirsiniz. Siz, dünyanın en leziz tatlarına sahip Hint mutfağının lezzetli seçeneklerinin tadına varırken, fonda kıvrak Hint müzikleri eşliğinde Hindistan’ın gizemli dünyasına adım atacaksınız.

Holiday Inn Istanbul City, 16-20 Mayıs 2012 tarihleri ve 18:00-22:30 saatleri arasında Hindistan Yemekleri Haftası’nı düzenledi. Gala Yemeği, 15 Mayıs 2012 tarihinde Hindistan Başkonsolos Vanlalhuma’nın da katılımıyla, muhteşem bir açılışla bu haftaya merhaba dedi.

Haberin Devamı



Holiday Inn Istanbul City Genel Müdürü Evren Tolgay yaptığı açılış konuşmasında, “Hint Kültürünün önemi ve Türk Hint kültürlerinin kardeşliğinden bahsederek, Hint Mutfağı’nın İstanbul’da tanınması en büyük hedefimiz” dedi. Hindistan Baskonsolosu Vanlalhuma açılış konuşmasında “Hint kültürünü ve mutfağını tanıtan bu tür organizasyonlarda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve gelecek dönemlerde devamının gelmesini dilediğini belirtti.” Ayrıca gecede yerini alan Hint Dansları gösterileri tüm davetlilerin beğenisini kazandı.

Hotel Konaklama rezervasyonlarınızı 'dan yapabilirsiniz!