Tatil İstanbul'a yakın rüya gibi Ağva!

İstanbul'a yakın rüya gibi Ağva!

14.07.2011 - 17:07 | Son Güncellenme:

Ağva, bir yanında Yeşilçay diğer tarafında göksu dereleriyle yeşilin her tonuna şahitlik edebileceğiniz ormanları ve Karadenize bakan kumsallarıyla cennetin yeryüzündeki minyatürü gibidir.

İstanbula yakın rüya gibi Ağva

İstanbula yakın rüya gibi Ağva
Ağva, hem yakın bir tatil isteyen hem de şehrin kalabalıklığından uzaklaşmak isteyenler için kusursuz bir tatil imkanı sunar. Sürekli yenilenen butik otelleri, eşsiz ve doğal ortamıyla kendinizi krallar gibi hissedeceğiniz bir yerdir.

Talep nedeniyle her yıl daha fazla otelin açıldığı, kumsalların bakımına özen gösterildiği Ağva'da köy kahvaltısıyla güne başlayabilir, öğle yemeğinizi Yeşilçay'ın kenarında yiyebilir ve türk kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Sevgilinizle romantik, arkadaşlarınızla eğlenceli ve ailenizle huzurlu bir tatilin adresi olabilecek bu şirin yer, İstanbul'a sadece 100 km uzaklıkta olsa da tamamen başka bir dünyaya aitmiş izlenimi verir.

Ağva'da Aktiviteler

Kış aylarında civar köylerdeki düzenlenen avcılık etkinliklerine katılabilrsiniz. Sahil yollarında bisikletinizle yemyeşil parkurlarda pedal çevirebilir ve yaz mevsiminde Karadeniz'in serin sularının keyfini çıkarabilirsiniz.

Balık tutmaktan keyif alanlar için de Ağva muhteşem bir fırsattır. Hiç avlamadığınız çeşitte ve türlerde balıklar oltanıza Ağva'da takılabilir.

Ağva'nıne trafında yer alan bakir koylarda tekne turuna çıkabilir ve doğanın eşsiz güzelliğini fotoğraf karenizle ölümsüzleştirebilirsiniz.

Yürüyüş için de Ağva oksijeni bol ortamıyla muhteşem fırsatlar sunmaktadır.

Haberin Devamı