Tatil Karadeniz Nisan'da başka güzel

Karadeniz Nisan'da başka güzel

24.03.2014 - 11:27 | Son Güncellenme:

Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor.

Karadeniz Nisanda başka güzel

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Solunum rahatsızlıkları, cilt hastalıkları, kalp, damar ve strese bağlı çeşitli rahatsızlıkları olan hastalar ise kaplıcalarda şifa arıyor.

Ridos Termal Otel, bu konuda iyi bir seçenek. Tatilciler hem tedavi görüyor, hem de Karadeniz'in tüm doğa güzelliklerinden faydalanıyor. Bu aylarda boğa güreşleri, rafting, tracking, cip safari, tarihi mekanları, bozulmamış yaylalarındaki festival ve şenliklerle konuklarına unutamayacakları tatil imkanı sağlıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olacağı gözüken Nisan ayında stresten bunalanlar için Karadeniz iyi bir seçim.

Haberin Devamı


Yaz aylarında ise deniz ve güneşten yararlanmak isteyenler, Karadeniz sahilinde sayıları her geçen yıl artan plajları tercih edebiliyor. Tatilini tarihi ve kültürel mekanları gezerek geçirmek isteyenler için ise bölgede ilk akla gelen yer, Trabzon'daki dünyaca ünlü Sümela Manastırı oluyor.

Tatilini Doğu Karadeniz'in doğasıyla iç içe geçirmek isteyenler için en ideal yer ise Uzungöl. Kaçkarlar da dağcılık, kaya tırmanışı, tracking, rafting sporlarıyla ilgilenen doğa severlerin gözde mekanlarının başında geliyor.