Tatil Ünlüler bu göle akın ediyor!

Ünlüler bu göle akın ediyor!

21.08.2013 - 11:34 | Son Güncellenme:

Masmavi bir su, insanı kendine hayran bırakan lüks villalar, küçük ve sevimli köyler, zirvede kartal yuvasını andıran evler... Como Gölü'ne hoş geldiniz.

Ünlüler bu göle akın ediyor

İtalya'nın kuzeyinde, İsviçre sınırındaki, ters “Y” şeklini andıran, Avrupa’nı n en derin noktalarından biri olan Como Gölü’nü büyülü dağlar sarmalıyor. Bu zengin ve ünlü Como Gölü'nün zarif kıyıları 20.000 yıl kadar önce bir buzul tarafından oyularak ortaya çıkmış.

Como’nun eşsiz doğası ve gölü kadar cazip olan bir diğer özelliği de tüm dünya ünlülerin tercih ettiği tatil merkezlerinden biri olması. “ Dolce vita” dedikleri bu olsa gerek. Münzevi İsviçreli milyarderlerden, ünlü futbolculara kadar geniş bir ünlü yelpazesi olan Como Gölü ünlülerin en çok tercih ettiği düğün mekanı olarak da nam salmış. Emily Blunt-John Krasinski, Chrissy Teigen-John Legend, Martine McCutcheon-Jack McManus bu listeden bazı ünlü isimler.

Daniel Craig'in başrolünü oynadığı Casino Royale filminden George Clooney ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı Ocean's Twelve filmine, Gwen Stefani'nin müzik videosuna kadar birçok kez filmlere ve kliplere ev sahipliği yapan Como Gölü adeta bir kırmızı halı geçiş töreni gibi. Google'da Como hakkında arananlar listesinin başında gelen George Clooney Göl Evi'yle aslında George Clooney'nin Como Gölü'nün istem dışı da olsa tanıtım yüzü olduğunu söylemek mümkün. David-Victoria Beckham çiftinden ünlü piyanist Elton John'a, dünyaca ünlü aktör Tom Cruise'dan bir diğer dünya starı Madonna'ya kadar aradığınız herkesi görebilirsiniz. Ünlüler listesi bununla sınırlı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Gianni Versace, Ronaldinho, Sylvester Stallone, Richard Branson ve Javier Zanetti gibi ünlü isimlerin de göl kıyısında evi bulunuyor.

Dikkat! Her an, her yerde bir paparazzi görebilirsiniz.

Yazarlar