Tatil Yurt içi fiyatına yurt dışı tatil imkanı!

Yurt içi fiyatına yurt dışı tatil imkanı!

23.06.2010 - 14:05 | Son Güncellenme:

Pasaport harçlarında yüzde 50’ye varan indirimler, avrodaki gerileme ve Türkiye ile bazı ülkeler arasında vize uygulamasının kaldırılmasıyla yurt dışı seyahat maliyetlerinin düştügü bildirildi.

Yurt içi fiyatına yurt dışı tatil imkanı

Hey Travel Trends’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt içinde 5 yıldızlı bir otelde erken rezervasyon fırsatı olmadan kalınabilecek fiyatlara birçok yurt dışı tatil fırsatı bulunuyor.



Hey Travel Trends Pazarlama Direktörü Tunç Göz, bu dönemin gezginler tarafından çok iyi değerlendirileceğine inandığını ifade ederek, Balkan ülkeleri ve onların arasında son dönemde yıldızı parlayan Hırvatistan’ın sahil kenti Dubrovnik’ın, bu yıl da en fazla talep toplayabileceğini belirtti.

Bosna Hersek, Hırvatistan ve Karadağ ülkelerini kapsayan 6 günlük "Osmanlı’nın İzinde Balkanlar" turunun 695, Beyrut’un 745, Singapur, Phuket ve Bangkok’u kapsayan 9 günlük seyahatin 1295 avro olduğunu kaydeden Göz, turlarda vize masrafı olmadığının altını çizdi.

Göz, "8 gecelik Budapeşte-Viyana-Prag seyahati 545, Baltık kıyıları ise 695 avro. Bu fiyatları geçtiğimiz yıllarla karşılaştırdığımızda çok uygun olduğunu görebiliriz" dedi.

VİZESİZ CRUISE TURLARINA İLGİ
Açıklamaya göre, bu yaz Yunan adalarına gitmek için vize almaya gerek olmaması, Türk vatandaşlarının vizesiz cruise turlarına ilgi göstermesini sağladı.

"Ankara" gemisi ile 8 gün Yunan adaları turu, vergiler dahil kişi başı 599, "Ocean Majesty" gemisi ile Yunan adaları turu 199 avrodan başlıyor.