Ekonomi Tatile devam

Tatile devam

23.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum  Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum’da meydana gelen depreme işaret ederek, “TÜRSAB olarak tüm üyelerimizle birbir saha çalışması yaptık.

Tatile devam

Şu anda yabancı müşterilerimizden ülkelerine dönen yok” dedi. Gökbel, bölgede uzun yıllardır böyle bir doğal afetin yaşanmadığını anlatarak, depremde ciddi büyük hasarların olmaması ve can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

Depremin olduğu gün ilçede panik yaşandığını anlatan Gökbel- “Bundan tedirgin olan bazı konuklarımız ayrıldı. Bunlar, Türk misafirlerimizdi. TÜRSAB olarak tüm üyelerimizle birbir saha çalışması yaptık. Şu an için yabancı müşterilerimizden ülkelerine dönen yok. Bugün hatta tekne tutuna çıkanlar oldu. Kimisi denizde kimisi pazarda alışverişini yapıyor” diye konuştu.

Sıkıntı yok

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Genel Sekreteri Orhan Kavala ise, “Panik ve telaş kısa sürede atlatıldı. Otellerimizde yerli ve yabancı misafirlerimiz kalmaya devam ediyor. İşletmelerimiz hizmetlerini veriyor” dedi.