Gündem Tatlı İntikam 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Tatlı İntikam 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

28.05.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam 10. bölümde yine izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D'nin beğenilerek izlenen dizisi Tatlı İntikam'ın Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde neler oldu? Merakla beklenen Tatlı İntikam 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son gelişmeler...

Tatlı İntikam 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Tatlı İntikam 10. bölüm ile izleyicileri ekrana kilitledi. Cumartesi akşamlarnın vazgeçilmezi olan Tatlı İntikam yeni bölümde şoke eden sahneleriyle nefes kesecek. İşte Kanal D ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Tatlı İntikam son bölüm ve gelişmeler...

Haberin Devamı

TATLI İNİTKAM SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

Tatlı İntikam 10. Bölüm Özeti

Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır. Tatlı İntikam yeni bölümüyle, Cumartesi saat 20.00'de!

PELİN KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİYOR!

Sinan’la aralarında hiçbir engel kalmadığına inandığı bir zamanda Rüzgar’ın ani gelişi Pelin’i yeniden zora sokar. Şimdiye kadar Sinan’ın etrafında ona bu kadar yakın başka bir kadın hiç olmamıştır.

Pelin, Rüzgar’ın gerçekte kim olduğunu, Sinan’la ilişkisinin boyutunu öğrenmeye çalışır. Tatlı İntikam yeni bölümüyle, Cumartesi saat 20.00'de!

Tatlı İntikam 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Rüzgar, Sinan’ın ilk karşılaştıkları o uçuruma yeniden sürüklenmesinden korkmaktadır. Sinan’ın ise Rüzgar’a vermiş olduğu söz daha şimdiden ayağına dolanmaya başlar.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 11. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her dCeneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Furkan Andıç-Sinan / Tankut
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Zeyno Günenç-Süheyla
Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu-Meliha
Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Haberin Devamı

Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva’nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

Bülent Seyran kimdir?

Bülent Seyran Türk tiyatro, sinema, dizi reklam oyuncusu.

1976 yılında Almanya'da doğdu. Tiyatroya 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda kursiyer olarak başladı. Konak Belediye Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra, farklı tiyatrolarda oyunculuğa devam etti.

1997 yılında İstanbul'a geldi. Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitirdi. Çeşitli dizilerde ve tiyatrolarda oynadı.

Diziler

Renkli Dünyalar (Star tv)
Babam ve biz (Star tv)
Asmalı Konak (Atv)
Melek (Show tv)
Patron Kim (Atv)
Metro Palas (Show tv)
Avrupa Yakası (Atv)
Kalp Gözü (Kanal 7)
Ters Köşe (Trt)
Ateşli Topraklar (Atv)
Selena (Atv)
Derman (Kanal D)
Fatmagül'ün Suçu Ne? (Kanal D)
Annem Uyurken (Kanal D)
Tatlı İntikam (dizi) (Kanal D)

Haberin Devamı

Sinema filmleri

Kısık Ateşte On Beş Dakika
Hırsız Var
Mustafa Hakkında Her Şey
Bana Şans Dile
Eyvah Eyvah
Berlin Kaplanı