Gündem Tatlı İntikam 14. bölüm 2. fragmanda şoke eden sahne!

Tatlı İntikam 14. bölüm 2. fragmanda şoke eden sahne!

21.06.2016 - 10:06 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam yepyeni bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi Tatlı İntikam 14. bölümde şok sahneleri ile nefes kesecek. Evlilik oyunu Sinan ve Pelin'in arasını açıyor. Her şey bu kadar güzel giderken bu durum karşısında Sinan ne yapacak merak konusu. İşte Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanları ve son gelişmeler...

Tatlı İntikam 14. bölüm 2. fragmanda şoke eden sahne

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi haline gelen Tatlı İntikam, geçtiğimiz bölümde çok konuşuldu. Sinan ve Pelin arasındaki romantik sahneler izleyiciyi adeta büyüledi. Tatlı İntikam 13. son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Tatlı İntkam 14. yeni bölüm fragmanı ile 25 Haziran Cumartesi saat 20:00'da Kanal D ekranında olacak.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TATLI İNTİKAM 13. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir.

Tatlı İntikam 14. bölüm 2. fragmanda şoke eden sahne

Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

TATLI İNTİKAM KONUSU
Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…
Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.
OYUNCULAR

Can Nergis(Tolga)
Tatlı İntikam 14. bölüm 2. fragmanda şoke eden sahne


1985 İstanbul doğumlu oyuncumuz 31 yaşına basmıştır. Maral dizisinde canlandırdığı karakter ile bilinen Can Nergis son olarak Arka Sokaklar dizisinde Komiser Onur rolünde karşımıza çıkmıştır. Can NERGİS Tatlı İntikam dizisinde Tolga karakterine hayat vermektedir.
Tolga Tatlı İntikam dizisinde yakışıklı ve futbol hayranı bir gençtir. Pelin’i düğün günü bırakıp kaçmıştır. Sebebini ise evlilikten korkmak olarak açıklamıştır.
Hazal Türesan(Başak)
Tatlı İntikam 14. bölüm 2. fragmanda şoke eden sahne
Kara Para Aşk dizisinde Elif’in psikılojik rahatsız ablası rolünü canlandırmıştır. Unutma Beni dizisinde de Azra karakterini canlandırarak rol almıştır. Hazar TÜRESAN Tatlı İntikam dizisinde Başak karakterine hayat vermektedir.
Başak Tatlı İntikam dizisinde Pelin’in arkadaşıdır. Zengin ve şımarık bir kızdır.