Gündem Tatlı İntikam 17. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

Tatlı İntikam 17. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

26.07.2016 - 12:29 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikamda tansiyon düşmüyor. Tatlı İntikam 17. yeni bölümde neler oluyor? Bir yandan Pelin, kaçırıldığı yerde zor durumdayken diğer yandan ailesi, olanlardan Sinan'ı sorumlu tutmaktadır. Tatlı İntikam, 17. yeni bölüm fragman ve merak edilen detaylarıyla haberimde...

Tatlı İntikam 17. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Tatlı İntikam, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştıkları Kanal D'nin 2016 yapımı romantik dizisidir. Tatlı İntikam her cumartesi Kanal D ekranında yayınlanmaktadır...

Haberin Devamı
TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüzgar, Sinan ile Pelin’i dedesinin durumundan sorumlu tutar. Özellikle Pelin’i suçlar. Dedenin hastalığıyla Rüzgar’ın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler de ortaya çıkmaya başlar.

Sinan ve Bülent, restoran parasını ararken karşılarına yeni bir engel çıkar. Sinan ve Pelin bütün bu olanlara rağmen aşklarını yaşamaya çalışırken Pelin’i kötü bir son beklemektedir.

TATLI İNTİKAM 17.BÖLÜM FRAGMANI


KÜNYE

Yapım : D Yapım
Yapımcı : Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal
Yönetmen : Barış Erçetin
Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan
Görüntü Yönetmeni : Barış Işık
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Jenerik Müziği : Güliz Ayla
Müzik : Alp Yenier

OYUNCULAR: Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Haberin Devamı

LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?

1989 tarihinde Berlin' de doğdu. Babası Türk olan Tuğutlu' nun annesi ise bir Alman. Leyla, İlk okula Türkiye' de başladıktan hemen sonra piyano dersleri almaya başladı. Şu an en çok merak edilen sorulardan biri de Leyla Lydia Tuğutlu nereli? Bu soruları haberimizde yanıtlamaya çalışacağız. Tuğutlu Berlin' de dünyay geldi.Daha sonra onservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. Beş yıl gibi bir süre müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre zarfında ayrıca bir model ajansında da çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığı dönemde konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve foto modelliğe başladı. Tuğutlu halen daha İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir ve Türkçe, İngilizce Almanca dillerini bilmektedir. Tuğutlu, televizyon kariyerine bir diziyle başlamış. Es-Es Dizisi' nde İrem karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu' nun kızkardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 17. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye' nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Tuğutlu, 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye' yi Güney Afrika' nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti ve 2005 senesinde Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006' da Çin' de yapılan Miss Tourism Queen International' da ' Princess ' ödülüne layık görüldü. Ayrıca Tuğutlu, Fashion TV Moda Oskarları 2007' de "Gelecek vaad eden model" seçilmişti.

Cumartesi'nin Birincisi "Tatlı İntikam"

“Tatlı İntikam”ın dün akşam (23 Temmuz) yayınlanan bölümü ile AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”ın dün akşam (23 Temmuz) yayınlanan bölümü ile AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.

Haberin Devamı

“Tatlı İntikam”ın bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 3,22 reyting ve yüzde 13,89 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 3,98 izlenme oranı ve 16,72 izlenme payı, ABC1’de yüzde 3,55 izlenme oranı ve 14,12 izlenme payı ile Cumartesi’nin galibi oldu.