Gündem Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında Sinan zor durumda kalıyor!

Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında Sinan zor durumda kalıyor!

09.08.2016 - 11:12 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanında annesi ile Sinan arasında gerilim artıyor ve araları açılıyor. Bir önceki bölümde ise kaçırılmasından Rüzgar'ı sorumlu tutan Pelin'e, Sinan sert tepki gösteriyor. Peki Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor. Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı ve tüm aradıklarınızı haberimizde derledik.

Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında Sinan zor durumda kalıyor

Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında izleyenler büyük şok yaşıyor. Onur'a annesinden büyük bir darbe geliyor. Tatlı İntikam 19. Bölüm fragmanında Pelin ile arasında sorunları yaşayan Onur, asıl sorunu annesi ile yaşıyor. Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın yer aldığı romantik komedi dizisi Tatlı İntikam dün akşam son bölümü ile ekranlara kilitledi. Bir önceki bölümde kaçırılmasından Rüzgar'ı sorumlu tutan Pelin'e, Sinan sert tepki gösterdi. Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümünde Sinan, Pelin'e kendini affettirmeye mi çalışıyor? Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

TATLI İNTİKAM 19. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tatlı İntikam yeni bölümünde Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor. Peki Pelin, kendini kaçıran kişinin kim olduğunu öğrenebildi mi?

Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanında Sinan zor durumda kalıyor

Tatlı İntikam son bölümünde, Pelin’i kim, neden kaçırmıştı?

Haberin Devamı

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

Tatlı İntikam yine zirvede!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam” dün akşam yayınlanan bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı.

AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci olan dizi, sosyal medyada da #AşkBitmez hashtagi ile çok konuşuldu.


Tatlı İntikam, yeni bölümü ile Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

TATLI İNTİKAM DİZİ KONUSU:

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Ardından, görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

Leyla Lydia Tuğutlu Pelin 1- Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.
Furkan Andıç Sinan Tankut 1- Yalnız yaşamaktadır.Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.
Can Nergis Tolga 1-13 Pelin'i düğün günü terk eden damattır.
Zeyno Günenç Süheyla 1- Pelin'in annesi. Süheyla saf güzelliği ve oyunculuğu ile dizinin ilk bölümlerinde izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. İzleyenlerin direk olarak Çocuklar Duyması dizi ile özdeşleştireceği Süheyla, Çocuklar Duymasında Gönül karakterini oynamaktaydı.
Ayşenil Şamlıoğlu Meliha 1- Sinan'ın annesi.
Barış Gönenen Serkan 1- Sinan'ın lokantada çalışanıdır.
Kerem Atabeyoğlu Rıza 1- Pelin'in babası.