Gündem Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı!

Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı!

21.08.2016 - 23:57 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 20. bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam'da neler yaşanacak? Tatlı İntikam son yayınlanan 20. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı

Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahneler yaşanıyor. Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Tatlı İntikam bu hafta yine izleyicileri ekrana kilitleyecek.Bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak olan Tatlı İntikam'da Sinan, Pelin'e romantik bir sürpriz hazırlıyor!

D Production'in yaptığı, başrollerde ise Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç ikilisinin olduğu romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!

TATLI İNTİKAM 20. BÖLÜM FRAGMANI



TATLI İNTİKAM 19. BÖLÜM ÖZETİ

Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defa Meliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMÜ İLE YİNE ZİRVEDE!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam” dün akşam yayınlanan bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı. AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci olan dizi, sosyal medyada da #AşkBitmez hashtagi ile çok konuşuldu.

Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.

Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı


DİZİ OYUNCULARI

Tatlı İntikam Oyuncu Kadrosu;

Pelin (Leyla Lydia Tuğutlu) : Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.
Sinan Tankut (Furkan Andıç) : Annesi, ablası ve eniştesi ile birlikte yaşamaktadır. Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.
Tolga (Can Nergis) : Pelin'in eski sevgilisi.
Başak (Hazal Türesan) : Pelin'in Arkadaşı.
Süheyla (Zeyno Gönenç) : Pelin'in Annesi.
Meliha (Ayşenil Şamlıoğlu) : Sinan'ın Annesi.
Serkan (Barış Gönenen) : Sinan'ın Elemanı.
Rıza (Kerem Atabeyoğlu) : Pelin'in Babası.
Bülent (Çağrı Çitanak) : Sinan'ın Arkadaşı.
Ceyda (Seren Deniz Yalçın) : Sinan'a Aşık, Kötü Kız.
Necip (Bülent Seyran) : Sinan'ın Eniştesi.
Havva (Elif Çakman) : Sinan'ın Ablası.
Hakan (Emre Taşkıran) : Tolga'nın ve Kızların Arkadaşı.

Haberin Devamı

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin)

Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Haberin Devamı

Furkan Andıç (Sinan / Tankut)

Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Çağrı Çıtanak (Bülent)

Bülent, Sinan’ın can arkadaşıdır. O kadar yakınlardır ki Sinan Türkiye’ye döndükten sonra restoranı beraber açarlar. Bülent; flörtöz, kadınları seven, eğlenceli bir adamdır. Sinan’ın da kadınlara olan yaklaşımını beğenmez ve onu yumuşatmaya çalışır.

Hazal Türesan (Başak)

Başak, Pelin’in üniversite yıllarında tanıştığı grubun diğer üyesidir. Okulu bitirdikten sonra dermatolog olmaya karar vermiştir. Grubun dengesini sağlayandır. Özellikle Simay’ın düşüncelerinin etkisi altında kalır. Eğlencelidir, ama bunu pek belli etmez. Doğal yaşamdan yanadır ve eş arayışı içindedir. Fakat sorsanız yalnız olmaktan rahatsız değildir.