Gündem Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

13.08.2016 - 17:51 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam reyting listelerinde liderliği kimseye bırakmıyor. 19. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam soluksuz izleniyor. Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek

Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Bir hafta sonraya ertelenen Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Heyecanla beklenen Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Yapımcılığını D Productions’un yaptığı, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Zeyno Gönenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Türesan, Bülent Seyran ve Kerem Atabeyoğlu yer aldığı dizinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Dizinin yerine ise 20.00’da ‘Sağ Salim 2’ filmi ekrana gelecek.

Tatlı İntikam 19. Bölüm 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Dizinin son bölümünde, Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan, Pelin'i kaybetmemek için annesinin karşısına dikilmişti. Yeni bölümde ise neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Tatlı İntikam 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ekranların romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı ve detayları...

TATLI İNTİKAM 19. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Tatlı İntikam 18. son bölümünde Pelin, Rüzgar'ın peşine düştü; Sinan, Pelin'in gönlünü almaya çalıştı! Tatlı İntikam 18. Bölüm 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geldi.



Tatlı İntikam son bölümünde Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başladı. Peki Tatlı İntikam 19. yeni bölümünde seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor? Ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz..

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek


Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı? sorusu Tatlı İntikam dizisi son bölümlerinde yanıt buldu.

BAŞROL OYUNCULARI

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin)

Haberin Devamı

Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek

Furkan Andıç (Sinan / Tankut)

Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek

Büşra Develi (Rüzgar Sürer)

Rüzgar Sürer varlıklı bir ailenin tek kızıdır. Hayatı her zaman mutlu ve anlık yaşar. Hayatta herkesin bir hayali olduğuna inanan Rüzgar için aslında hayat Sinan ile tanışınca başlar. Sinan ona hayatın hiç bilmediği yüzünü gösterirken Rüzgar’da Sinan’ı hayata döndürmeyi kendine amaç edinir. Sinan ile tanıştığında Amerika’ya gitmeye hazırlanan Rüzgar, Sinan’ı da peşinden götürür.

Haberin Devamı

TATLI İNTKAM GENEL HİKAYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Tatlı İntikam 19. yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.