Gündem Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar!

Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar!

24.08.2016 - 08:10 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Tatlı İntikam yayınlanan her bölüm ile ekrana kilitlemeyi başarıyor. Sevilen dizi Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Tatlı İntikam ile ilgili merak edilen detaylar...

Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar

Tatlı İntikam dizisi 20. yeni bölümü için nefesler tutuldu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Tatlı İntikam'da Sinan'ın annesi Pelin'i, Pelin babası ise Sinan'ı çağırtıp teste sokuyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pelin ve Sinan evlilik yolundaki büyük testleri başarıyla geçebilecekler mi? Tatlı İntikam 20. Bölüm 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

D Production'in yaptığı, başrollerde ise Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç ikilisinin olduğu romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanıyla ekrana kilitliyor.

TATLI İNTİKAM 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin oldukça eğlenceli sahnelerle gelen yeni bölüm fragmanı hayranlarını oldukça sevindirdi. Sinan ve Pelin sınavda! İkilinin aileleri sonunda onların aşkını ve inanılmaz çabasını görüp şans vermeye mi hazırlanıyor?

Haberin Devamı

Meliha Pelin‘i en zorlu sınavlardan birine sokarak mahalle kadınlarıyla tanıştırıyor. Rıza ise Sinan‘ın bileğinin gücünü ölçmek ve onu pes ettirmek için akıl almaz yöntemler deniyor. Peki birbirine sırılsıklam aşık ikilimiz ailelerinin gönlünü kazanabilecek mi?

Tatlı İntikam 20. yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar

Tatlı İntikam son bölümde neler yaşandı?
Tatlı İntikam 19. Bölüm‘de; Sinan, Pelin’e evlenme teklif ediyor! Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defaMeliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.