Gündem Tatlı İntikam 22. bölümü için heyecan dorukta!..

Tatlı İntikam 22. bölümü için heyecan dorukta!..

12.09.2016 - 08:46 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Tatlı İntikam 22. bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan Tatlı İntikam 22. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde bulabileceksiniz. İşte Tatlı İntikam dizisi hakkında merak edilen detaylar...

Tatlı İntikam 22. bölümü için heyecan dorukta..

Ekranların sevilen dizisi Tatlı İntikam yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Tatlı İntikam 22. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bayram dolayısı ile bir hafta ertelendiği tahmin edilen Tatlı İntikam dizisi 22. yeni bölümü için henüz bir açıklama yapılmadı.

Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Büşra Develi, Zeyno Günenç gibi isimlerin yer aldığı Tatlı İntikam her Cumartesi Kanal D ekranında...

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek mi?

Sinan, öğrendiği gerçekle yıkılır. Evlenmek istediği kadın ve en yakın arkadaşı arkasından ona oyun oynamışlardır. Sinan, Bülent ve Pelin’e çok öfkelenir, onlarla görüşmek istemez.

Pelin ve Bülent başlarda kendilerini affettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Sinan’ın onlara kıyamayacağını düşünürler. Ama bekledikleri gibi olmaz. Acaba Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek midir? Sinan ve Pelin’in arasının gergin olmasından faydalanan Rüzgar amaçlarına ulaşabilecek midir?

TATLI İNTİKAM GENEL HİKAYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Pelin ile Sinan İş Başında!

Türkiye’nin Kanalı Kanal D, kendi dizi oyuncularına sosyal medya hesaplarını devretmeye devam ediyor.

Tatlı İntikam’ın oyuncuları Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak ile başlayan furya sonrasında Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Olgun Toker, Cem Cücenoğlu, Celil Nalçakan, Tansel Öngel ve Gurur Aydoğan ile devam etmişti.

Yaptığı çalışma ile sosyal medyaya yön vermeye devam eden Kanal D’nin tüm hesapları, Tatlı İntikam başrol oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’a emanet ediliyor.

İki sevilen oyuncu Kanal D binasına gelerek, Tatlı İntikam’ın başlaması ile tüm hesapları yönetecek.