Gündem Tatlı İntikam 23. son bölüm ekrana kilitledi!

Tatlı İntikam 23. son bölüm ekrana kilitledi!

25.09.2016 - 09:05 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Tatlı İntikam dün akşam nefes kesen yeni bölüm ile ekrana geldi. Tatlı İntikam dün akşam ekrana gelen son bölüm'de Sinan ve Pelin yangın şoku yaşadı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından 24. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı!

Tatlı İntikam 23. son bölüm ekrana kilitledi

Yapımcılığını D yapım'ın üstlendiği başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Büşra Devel, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Tatlı İntikam 23. bölüm 2. fragmanı ile dün akşam akşam izleyenleri ile buluştu. Sinan ve Pelin tam evlilik masasındayken Sinan kendisine gelen telefonun ardından Pelin'i terk edecek. İşte Tatlı İntikam yeni bölüm...

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 23. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TATLI iNTİKAM 23. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 23. BÖLÜM ÖZETİ

Pelin ve Sinan nikah masasına oturuyor! Sinan, evlenmek üzereyken Pelin'i terk mi edecek? Tatlı İntikam 23. Bölüm 24 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır.

Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.