Gündem Tatlı İntikam 24. bölüm fragmanında büyük sürpriz!

Tatlı İntikam 24. bölüm fragmanında büyük sürpriz!

27.09.2016 - 08:20 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Tatlı İntikam 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Tatlı İntikam 24. bölümde Sinan ve Pelin hayatlarına 1 yıl sonrasından devam edecek. Sinan Filiya'nın yanmasından sonra kaçmış. Pelin ise çok çalışıp yeni bir hayat kurmuştur. Tatlı İntikam nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Tatlı İntikam 24. bölüm fragmanında büyük sürpriz

Yapımcılığını D yapım'ın üstlendiği Tatlı İntikam dizisinin başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Büşra Develi, Zeyno Günenç gibi isimler yer alıyor. Tatlı İntikam yeni bölümleriyle her Cumartesi Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dün akşam ekrana gelen Tatlı İntikam 23. son bölümde Sinan ve Pelin evlilik masasında beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Ceyda'nın çıkardığı yangınla Filiya kül olur. Sinan ve Pelin yaşananlar karşısında alt üst olur. Tatlı İntikam yayınlanacak olan yeni bölümlerinde Sinan Filiya'yı eski günlerine kavuşturabilecek mi?

TATLI İNTİKAM 24. BÖLÜM FRAGMANI


TATLI İNTİKAM 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır.

Haberin Devamı

Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

TATLI İNTİKAM GENEL HİKAYE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.