Gündem Tatlı İntikam 25. yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında duygusal bağ!

Tatlı İntikam 25. yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında duygusal bağ!

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam 25. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Tatlı İntikam'da Pelin ve Sinan arasında merakla beklenen karşılaşma gerçekleşiyor. Sinan'ın baskısına Pelin ne kadar dayanabilecek merak ediliyor. Tatlı İntikam 25. yeni fragmanın romantik anlar dikkat çekiyor.

Tatlı İntikam 25. yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında duygusal bağ

Tatlı İntikam dizisi yeni bölümde Sinan ve Pelin görüşmesinde duygusal anlar yaşanıypr. Tatlı İntikam'da Pelin, Sinan'ı unuttuğunu dile getirse de hal ve hareketleri onu ele veriyorBaşrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Kerem Atabeyoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu yer aldığı Tatlı İntikam dizisi 25. yeni bölümü ile 8 Ekim 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de yayınlanacak.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Tatlı İntikam yeni bölümde Pelin Filiya’ya Sinan’la savaşmak için gidiyor fakat ikili bir araya geldiğinde duygusal bir yakınlaşma gerçekleşiyor. Sinan’ın “Hala kalbinde ben varım değil mi?” sorusuna Pelin “Yoksun ve asla da olmayacaksın” diyerek karşılık veriyor fakat güzel kadının hal ve hareketleri onu ele veriyor.

Tatlı İntikam dizisi son bölümünde ise Pelin, duygularını kalbine gömüp Sinan'a öfkesini kustu! Sinan, Filiya'da kalan eşyalarını almak için uğradığı sırada Pelin ile karşılaşır.. İki eski aşık 1 yılın ardından yaşadıkları değişimin etkisiyle sert bir tartışmanın içerisine girer..

TATLI İNTİKAM 25. BÖLÜM 1. FRAGMANI



TATLI İNTİKAM 24. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Zaman geçmiş, yollar ayrılmış, herkes değişmiştir... Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, başarılı ve güçlü bir kadın olmuştur. Hayatında her şey kusursuz ilerlerken bir yıl sonra Sinan’la ilk kez karşı karşıya gelir. Sinan da, eski Sinan değildir. Her şeyi arkasında bırakıp giden Sinan, asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür.

Ya aşk? O da bitmiş midir? Pelin ve Sinan kalan tek bağları Filiya için bir araya gelirler. Bu buluşmayı hazırlayan onların geçmişinden habersiz Barış Atasoy’dur. Şimdi, Sinan için karar zamanıdır. Pelin’le aralarındaki bu bağı koparıp yeniden gidecek midir? Yoksa kalıp savaşacak mıdır? sorusu Tatlı İntikam 24. son bölümünde yanıt buldu.