Gündem Tatlı İntikam 28. bölüm fragmanında Pelin şoke oluyor!

Tatlı İntikam 28. bölüm fragmanında Pelin şoke oluyor!

24.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamları ekrana gelen Tatlı İntikam 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında romantik anlar yaşanmaya devam ediyor. Pelin Sinan'ın sırtında gördüğü manzara karşısında şoke oluyor. Tatlı İntikam 28. yeni bölüm ile Kanal D ekranında yayınlanmaya hazırlanıyor.

Tatlı İntikam 28. bölüm fragmanında Pelin şoke oluyor

Cumartesi akşamları keyifle izlenen Tatlı İntikam dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde Barış Pelin'den şüpheleniyor ve peşine adam takıyor. Barış Pelin ile Sİnan arasındaki durumu fark edince neler olacak? Sinan'ın sırtındaki yara izi Pelin'i şaşırtır. Heyecanlı olaylarıyla Tatlı İntikam Cumartesi yayınlanacak.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 28. Bölüm 29 Ekim Cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Nazım’ın kaçırılması herkesi perişan eder. Bu süreç boyunca Pelin, Sinan’ı bir an olsun yalnız bırakmaz. Barış da, Pelin’in Sinan’la birlikte olduğunun farkındadır. Fakat Pelin, Barış’a gerçekleri söylemez. Pelin’in yalanını yakalayan Barış, derinden sarsılır.

Diğer yandan Pelin, Barış’la ilgili bir konuyu Sinan’dan öğrenir ve çok bozulur. Barış ve Pelin arasında ipler gerilirken, Sinan ve Duygu cephesinde beklenmedik bir yakınlaşma olur. Pelin, bu yakınlaşmayı öğrenecek mi? Peki ya Sinan, gerçekten Duygu’ya bir şans verecek midir?

TATLI İNTİKAM 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tatlı İntikam 26. Bölüm yayında! Pelin, Sinan’a hayatında yeri olmadığını kanıtlamaya çalışır!

Haberin Devamı

Pelin, Sinan’a onu unuttuğunu, hayatında yeri olmadığını kanıtlamaya çalışır. Barış’ı da birlikte bir geleceğe hazır olduğu konusunda cesaretlendirir. Sinan ise, davet gecesi karşısına çıkan gizemli kızla tekrar karşılaşır. Beklenmedik bir olay sonucunda Sinan, kızın hayatını kurtarır. Gizemli kızın Sinan’ı unutması artık mümkün değildir. Pelin ve Sinan gerilimi Filiya cephesinde de sürer. Filiya’nın kimde kalacağı hala merak konusudur. Sinan, gereken parayı bulabilecek mi? Yoksa her şeyi kaybedecek midir?