Gündem Tatlı Küçük Yalancılar 10. bölümü ile geliyor-İzle

Tatlı Küçük Yalancılar 10. bölümü ile geliyor-İzle

11.09.2015 - 10:05 | Son Güncellenme:

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Star Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın bu hafta yayınlanacak bölümü de heyecan dolu. İşte Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümden detaylar..

Tatlı Küçük Yalancılar 10. bölümü ile geliyor-İzle

Kızlar, A.’nın tuzağına düşecek mi?

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılan Barış’ın hayata dönmesi herkesi sevince boğar. Ancak kızların sevinçleri kısa sürede yerini şaşkınlığa bırakır. Barış, artık onların tanıdığı Barış değildir. Bu durum en çok da, bir an evvel Barış’a kavuşmak çabasında olan Hande’yi üzer.

Hande, her şeye rağmen Barış’ın bakımını üstlenir. Hastaneden çıktıktan sonra Barış’ı evlerine getirmek konusunda Asuman’ı ikna eder.

Hande, Barış’la uğraşırken, Müge’yle beraber düzenleyecekleri defilenin hazırlıklarına vakit bulamaz. Bu durumdan rahatsız olan Müge, kendince bir çözüm bulur. Aslı, Selin ve Ebru, ona yardım etmek zorunda kalacaklardır.

Toprak, babasına, Janset’in akıl sağlığından endişe ettiğini anlatır. Belki de Janset’in profesyonel bir yardım alması gerekmektedir. Toprak, onu bir kliniğe yatırmalarını önerir. Bu klinik, bir zamanlar Açelya’nın ziyaret ettiği gizemli kişinin yattığı kliniktir.

Haberin Devamı

Asuman, müşterisinin kasasından aldığı paralar yüzünden iyice köşeye sıkışmış durumdadır. Hande A.’dan yeni bir mesaj alır. Eğer paraların devamını alıp, Asuman’ı bu durumdan kurtarmak istiyorsa onun dediğini yapmak zorundadır.

Defile günü kızlar Hande ve Müge’nin tasarladığı kıyafetlerle podyumda boy gösterirler. Ancak defile sonunda yaşananlar, kızların birbirlerine düşmesine, içlerinden birinin de evini terk etmesine sebep olacaktır.

Eren, hiç beklemediği bir telefon alır. Arayan kişiyle buluşmaya gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Bu sürpriz, A. ile mücadele eden herkes için yeni bir dönemin başlangıcı demektir.Tatlı Küçük Yalancılar Yeni Bölümüyle Cumartesi 20.00'da Star'da!

Tatlı Küçük Yalancılar 9. bölümde neler olmuştu:
Barış’ın yaralı bir halde ortadan kaybolmasıyla birlikte Hande için kabus dolu saatler başlamış olur. Onu tekrar görmek istiyorsa, kendisinden istenenleri eksiksiz yerine getirmelidir. İlk görevi, evlerinin salonundaki suç izlerinden kurtulmak olmalıdır.
Toprak, uzun zamandır Janset tarafından kandırılıyor olmanın şoku içindedir. Janset ise yaptıklarının gerekçelerini anlatarak Toprak’ı ikna edecektir. Toprak, ilk kez olaylara onun gözünden bakmaya çalışacak, Janset’in daha önce kimseyle paylaşmadığı bir takım gerçekler kafasını karıştıracaktır.
Barış’ı arama çalışmalarına dahil olan Eren, daha önce de telefonda konuştuğu ve yardım aldığı kişiyle bu defa yüz yüze buluşurken, kızlara A.’dan ikinci talimat gelir. A.’nın Barış’a karşılık istediği şey, ne yazık ki artık sahip olmadıkları bir şeydir. Barış’ı sağ salim görmek istiyorlarsa, onu bulmalı ve söylenen yere bırakmalıdırlar.
A.’nın fidye talebi, dört kızı önce Cesur’a sonra da Selin’in ailesine yönlendirir. Selin arkadaşlarıyla beraber, kaybettiği şeyi bulma umuduyla eve geldiğinde, kötü bir sürprizle karşılaşır. Ilgaz ve Melisa geri dönmüştür ve ailede bomba etkisi yaratacak bir haberleri vardır.