Gündem Tatlı Küçük Yalancılar 2. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Tatlı Küçük Yalancılar 2. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

09.07.2015 - 12:21 | Son Güncellenme:

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi 2. bölümüyle izleyicilerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. İlk bölümüyle izleyicilerden tam not alan Tatlı Küçük Yalancılar'ın 2. bölümünde neler olacak? İşte Tatlı Küçük Yalancılar 2. bölümden fragman ve detaylar..

Tatlı Küçük Yalancılar 2. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi yepyeni bir bölümle daha izleyenlerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Star Tv'nin yaza özel dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde izleyenleri neler bekliyor? İşte Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Tatlı Küçük Yalancılar 1. bölümde neler olmuştu:

Selin, Aslı, Hande ve Ebru, beraber film izlemek için Selinler’in göl kenarındaki yazlık evlerinde toplanırlar. Açelya’nın da aralarına katılmasıyla tamamlanan arkadaş grubu, neşe içinde bir akşam geçirir. O akşamın Açelya’yla geçirecekleri son akşam olduğunun henüz farkında değillerdir çünkü. Açelya, arkadaşları en derin uykularında iken, ardında tek bir iz bırakmadan ortadan kaybolur.

Aradan geçen bir sene boyunca da Açelya’dan bir haber alınamaz. Onun yokluğunda, dört yakın arkadaş da birbirlerinden uzaklaşmıştır. Her biri kendi hayatında bir takım değişiklikler yaparak, yaşadıkları travmanın üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Okul açılmadan bir gün önce kızlar tuhaf mesajlar almaya başlarlar. “-A.” diye imzalanan ve gizli bir numaradan gönderilen bu mesajlar, kayıp arkadaşları Açelya’dan geliyor gibidir. Onun alaycı tavrıyla yazılmışlardır. Bu mesajlar, kızların Açelya’yla ilgili hem daha çok meraklanmalarına hem de arkadaşlarının bulunacağına dair umutlarının artmasına sebep olur. Oysa olaylar hiç akıllarına gelmeyen bir yönde gelişecektir.

Haberin Devamı

Selin, Aslı, Hande ve Ebru bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulacak, bir yandan da gizemli düşmanlarına karşı güç birliği yapacaktır.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 1. BÖLÜM TIKLA İZLE