Bitlis Tatvan'da "Bitlis Tanıtım Günleri" Toplantısı

Tatvan'da "Bitlis Tanıtım Günleri" Toplantısı

20.04.2018 - 15:33 | Son Güncellenme:

.

Tatvanda Bitlis Tanıtım Günleri Toplantısı

BİTLİS (AA) - Bitlis Valiliği öncülüğünde 10-13 Mayıs'ta Ankara'da düzenlenecek "Bitlis Tanıtım Günleri" ile ilgili Tatvan'da toplantı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan başkanlığında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda, ilçenin tanıtımı için fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tatvan Ziraat Odası, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin tanıtıma tam destek vermesi ve gerekli hazırlıkların tamamlanması kararlaştırıldı.

Kaymakam Özkan, burada yaptığı açıklamada, daha önce İstanbul Maltepe'de düzenlenen tanıtım günlerinde ilçenin en iyi şekilde tanıtıldığını, Ankara'da da bu tanıtımın en üst seviyede yapılabilmesi için hazırlık çalışmalarına start verildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Tanıtım günlerinde ilçenin mutfağını, tarihini, kültürünü, turizmini ve diğer değerlerini her yönüyle en iyi şekilde tanıtacaklarını vurgulayan Özkan, herkesi tanıtım günlerine davet etti.