Bitlis Tatvan'da TÜBİTAK Bilim Fuarı

Tatvan'da TÜBİTAK Bilim Fuarı

16.05.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Sadullah Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2016 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenledi.

Tatvanda TÜBİTAK Bilim Fuarı

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Sadullah Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2016 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenledi.
Okul binasında düzenlenen ve çok sayıda projenin yer aldığı bilim fuarında öğrenciler projelerini sergileme ve tanıtma fırsatı buldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy tarafından açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarına; kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Açılışın ardından Başkan Aksoy ile birlikte tek tek proje stantlarını gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, öğrencilerin hazırlamış olduğu projelerle ilgili bilgi aldı.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu projelerle yakından ilgilenen Yüzer, büyük bir özveri ile hazırlanan başarılı projelerden ötürü okulun öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Başkan Aksoy ise, TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, başarılı projelerinden ötürü öğrencileri tebrik etti.
Bugün açılışı gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın 18 Mayıs Çarşamba gününe kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.