Bitlis Tatvan Eso'da Yeni Başkan Sağnıç Oldu

Tatvan Eso'da Yeni Başkan Sağnıç Oldu

14.01.2018 - 22:28 | Son Güncellenme:

.

Tatvan Esoda Yeni Başkan Sağnıç Oldu

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) Başkanlığı 29. Olağan Genel Kurulu’nda 469 oy alan Hişyari Sağnıç başkan seçildi.
Bitlis’in Tatvan ilçesindeki özel bir otelin konferans salonunda yapılan TESO Başkanlığı Seçimine başkan adayı olarak Emrullah Tekin, Hişyari Sağnıç, Doğan Ok ve Nevzat Aksoy katıldı. Yapılan TESO Başkanlığı 29. Olağan Genel Kurulu’nda Hişyari Sağnıç 469 oy, Emrullah Tekin 334 oy, Doğan Ok 98 oy, Nevzat Aksoy 61 oy aldı. Seçimde 984 esnaf oy kullandı ve 22 oy geçersiz sayıldı. Yapılan seçim sonucunda 469 oy alan Hişyari Sağnıç TESO’nun yeni başkanı oldu.
Oy sayımından sonra kısa bir konuşma yapan Hişyari Sağnıç, 4 kardeş olarak seçime katıldıklarını ve kardeşçe bir seçim yapıldığını söyledi. Seçime katılan adaylara ayrı ayrı teşekkür etmek istediğini ifade eden Sağnıç, “Burada kardeşlik kazandı. Bize destek veren ve destek vermeyen tüm esnaflar bizim kardeşimizdir. Katılımından dolayı esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kapımız her kese her zaman açık olacaktır. Saygılarımı sunuyorum” dedi.