Ankara Tav Passport Kart'tan Sekizinci Yıl Hediyesi

Tav Passport Kart'tan Sekizinci Yıl Hediyesi

11.01.2018 - 16:32 | Son Güncellenme:

.

Tav Passport Karttan Sekizinci Yıl Hediyesi

İSTANBUL (AA) - Yolculara havalimanında hız ve konforu bir arada sunan TAV Passport Kart, 8'inci yılını üyeleri için özel sürprizlerle kutluyor.

Haberin Devamı

TAV Havalimanları Holding'den yapılan açıklamaya göre, holdingin havacılık dışı gelirlerini yöneten iştiraklerinden biri olan TAV İşletme Hizmetleri AŞ markası olan TAV Passport Kart, 8 yıllık üyelerine çeşitli hediyelerle dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

TAV Passport Kart, programın başladığı 2010 yılından bu yana havalimanında geçirdikleri zamanı keyifli birer deneyime dönüştüren üyelerini "Yıldızlı Kart" ayrıcalıkları ile ödüllendiriyor.

Yıldızlı Kart'ın sürprizleri arasında, klasik kartın hali hazırdaki ayrıcalıklarına ilaveten, üyelerin sevdiklerine hediye edebilecekleri 6 aylık 1 adet TAV Passport Kart, 2 adet yurt dışı harç pulu ile Dry Corner'den ayda 2 adet takım elbise veya muadili organik kuru temizleme hizmetlerinden ücretsiz; diğer hizmetlerinden ise yüzde 20 indirimli yararlanma hakkı bulunuyor.

Haberin Devamı

Programda 8 yıldır yer alan üyelere verilecek yıldızlı TAV Passport Kart ile 6 ay boyunca bir kişi ve misafirleri, 0-18 yaş çocukları ile Sabiha Gökçen dahil, İstanbul Atatürk, İzmir Andan Menderes, Ankara Esenboğa, ve Bodrum Milas havalimanlarında 4 adet "fast track" ile 4 adet özel yolcu salonu kullanımının yanı sıra anlaşmalı havayollarının "business check-in" kontuarlarından işlem yapabilecek, ring hizmetini kullanabilecek, araç kiralama, havalimanı restoran ve kafeleri ile "duty free" kasalarındaki indirimlerden yararlanabilecek.