Geri Dön

Tavada patates böreği tarifi

Zahmetli ve sevilen bir lezzet olan böreği tavada kolaylıkla hazırlayabilirsiniz

Tavada patates böreği tarifi
  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

3 büyük patates
1 büyük kuru soğan
Biraz peynir
Yarım çağ bardağı su
4 kaşık un
1 yumurta
Yarım paket kabartma tozu
Karabiber, pul biber, kuru nane, tuz

Tavada Patates Böreği Nasıl Yapılır?

Patates ve soğanı rendeleyip kaba alın.

Malzemelerin hepsini iyice karıştırın.

Yağlanmış tavaya döküp kısık ateşte önlü arkalı pişirin.

Harcı çok kalın dökün.

10-12 dakika da hazır olacaktır.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber