Antalya TAYLAND’A ÖZGÜ TROPİKAL MEYVELER EXPO 2016’DA

TAYLAND’A ÖZGÜ TROPİKAL MEYVELER EXPO 2016’DA

31.07.2016 - 12:58 | Son Güncellenme:

.

TAYLAND’A ÖZGÜ TROPİKAL MEYVELER EXPO 2016’DA

EXPO 2016 Antalya’daki Tayland pavilyonunda, ülkeye özgü tropikal meyvelerin yer aldığı sergi büyük ilgi görüyor. 5 Ağustos’a kadar devam edecek etkinlikte Tayland’a özgü birbirinden ilginç taze ve kuru meyvelerin tadımı da gerçekleştirilecek.
EXPO 2016 Antalya’nın 57 katılımcısından biri olan ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı gerçekleştirilen Tayland pavilyonunda, ülkeye özgü birbirinden ilginç ve lezzetli torpikal meyvelerin tadımı yapılıyor. Ananas, hindistan cevizi ve mango başta olmak üzere Tayland’a has durian, longan, gibi meyvelerin de tadılabildiği etkinlik ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Enerji, vitamin ve mineral kaynağı olan meyveler, hem görünüşleri hem de farklı lezzetleriyle beğeni topluyor.
’Thai Evi’ şeklinde inşa edilen Tayland pavilyonunda ayrıca ülkeye özgü canlı ve kurutulmuş çiçeklerin yanı sıra yine ülkeye özgü takılar da sergileniyor. Pavilyonun çevresinde yer alan Tayland’a özgü orkideler ve tıbbi bitkiler de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Tayland Pavilyonundaki meyve tadım etkinliği 5 Ağustos’a kadar 12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.