Malatya Tbmm Dışişleri Komisyonu Başkanı Özhan, Malatya'da

Tbmm Dışişleri Komisyonu Başkanı Özhan, Malatya'da

28.03.2017 - 14:21 | Son Güncellenme:

"16 Nisan'dan sonra darbe anayasasının baştan aşağı değişmesi, demokratik ve refah, üreten ülkeye ulaşmamızın ön koşuludur"

Tbmm Dışişleri Komisyonu Başkanı Özhan, Malatyada

MALATYA (AA) - TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, "16 Nisan'dan sonra darbe anayasasının baştan aşağı değişmesi, demokratik ve refah, üreten ülkeye ulaşmamızın ön koşuludur." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhan, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylaması çalışmalarını kapsamında Yazıhan ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Yazıhan İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada, halk oylamasının önemine dikkati çeken Özhan, şunları kaydetti:

"Bu ülke senelerdir oldukça berbat bir anayasayla yönetiliyor. Kanlı bir anayasayla 35 yılı geçirmek hem büyük bir utanç hem de büyük bir mucize. Özellikle AK Parti dönemi gerçekten büyük bir mucize. Bu döneme kadar istikrarın, refahın, başarının kazanılması milletimizin verdiği destek sayesinde oldu. Milletimizin vermiş olduğu destek 80 darbesinin ortaya çıkardığı kötülükleri büyük ölçüde engelledi. Bir diğeri ise AK Parti'nin liderliğidir. 2017 şartlarında bu anayasayla ilerlememiz mümkün olmayacak. Bu referandum kısmi bir sistem değişikliği getirecek. 16 Nisan'dan sonra darbe anayasasının baştan aşağı değişmesi, demokratik ve refah üreten ülkeye ulaşmamızın ön koşuludur."