Cadde Tecavüz açıklamasından sonra sosyal medyaya veda etti

Tecavüz açıklamasından sonra sosyal medyaya veda etti

01.12.2016 - 14:51 | Son Güncellenme:

'Westworld' dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, iki kez tecavüze uğradığı yönündeki açıklamasının ardından sosyal medya hesabını kapattı.

Tecavüz açıklamasından sonra sosyal medyaya veda etti

Evan Rachel Wood'un, "Bir süre sosyal medyaya ara vermeye karar verdim. Cesur öyküleriniz ve tüm desteğiniz için teşekkür ederim. Yalnız değilsiniz" yazdıktan sonra twitter hesabını kapatması dikkati çekti.

Haberin Devamı

29 yaşındaki oyuncu, geçmişte yaşadığı acı tecrübenin reklam amacıyla kullanılan bir üzgün hikaye gibi görünmemesi için bu kararı aldığını vurguladı. Wood, bu olaylar yaşanırken çok korktuğunu ancak cinsel istismara uğrayan kurbanların bu acı tecrübeyi hemen atlatmak konusunda baskı altında hissetmemeleri gerektiğini söyledi.

Ünlü isim, Rolling Stone dergisine verdiği röportajda, "Tecavüze uğradım. Biri birlikte olduğum önemli biri tarafından, diğeri de bir bar sahibi tarafındandı. İlk kez sevgilim tarafından başıma geldiğinde bunun bir tecavüz olduğundan emin değildim" diyen 29 yaşındaki oyuncu, “İkinci defa olduğunda bu düşüncenin benim hatam olduğunu ve bununla daha çok savaşmam gerektiğini düşündüm ama korktum. İnsanların artık sessiz kalabilecekleri bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.