Gündem Tecavüz edemeyince öldürmüş

Tecavüz edemeyince öldürmüş

05.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eskişehir’de ormanlık alanda cesedi bulunan Kader Kaya’nın (17) cinayet şüphelisi, evli 2 çocuk babası 30 yaşındaki Metin Yılmaz yakalandı.

Tecavüz edemeyince  öldürmüş

Amatör olarak fotomodellik yapan Kader Kaya, 29 Temmuz’da saat 07.00 sıralarında Eskişehir’in kent merkezine yaklaşık 18 kilometre uzaklıktaki Kanlıpınar Mahallesi Çamlık mevkisindeki ormanlık alanda vatandaşlar tarafından ölü bulundu.
Çekime gidiyormuş
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, cinayet şüphelisi olarak belirledikleri Metin Yılmaz’ı yakaladı. Gözaltına alınan Metin Yılmaz polislere işsiz olduğunu, geçen hafta perşembe günü Organize Sanayi Bölgesi’ne iş aramak için gittiğini, saat 11.00 sıralarında yolda otostop yapan Kader Kaya’yı otomobiline aldığını belirtti. Yılmaz, fotomodellik yaptığını söyleyen genç kızı ormanlık alana götürüp cinsel ilişkiye girmek istediğini, ancak karşı çıkıp direndiğini anlattı.

Tecavüz edemeyince  öldürmüş

Bağıran Kader’in sesini kesmek için çamaşırını ağzına soktuğunu öne süren Yılmaz, kızın bu sırada öldüğünü söyledi. Olay günü Kader Kaya’nın Organize Sanayi Bölgesindeki bir giyim fabrikasına çekime gittiği öğrenildi.