Gündem Tecavüz iddiası yalan çıkınca kocası boşadı

Tecavüz iddiası yalan çıkınca kocası boşadı

29.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da yaşayan ve eşi İstanbul’da çalışan 2 çocuk annesi E.B. (24) Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde kayınbiraderi Aydın B.’nin (38) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Tecavüz iddiası yalan çıkınca kocası boşadı

Genç kadının iddiası üzerine 2015’te gözaltına alınan Aydın B. iftiraya uğradığını ileri sürdü. Aydın B. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı

Aydın B.’nin tutuklu yargılandığı davada suçlamasını sürdüren E.B. “Evde Aydın B. ben ve onun 2 çocuğu ile benim çocuklarım vardı. Çocuklar uyuyunca beni yatağın üzerine attı, zorla ilişkiye girdi” dedi. Tecavüz iddiasını kabul etmeyen ve E.B.’nin psikolojik sorunları olduğunu ileri süren Aydın B. de “E. yanıma geldi, itip üzerimden kaldırdım” dedi. Tanık olarak dinlenen E.B.’nin eşi Hasan B. kardeşinin suçsuz olduğunu söyleyerek, “Eşim daha önce de diğer kardeşim Erkan’a da aynı iftirayı atmıştı” dedi.

E.B.’nin vücut muayenesi ve iç çamaşırlarından alınan örneklerinin incelemesinde Aydın B.’ye ait DNA bulgusu çıkmadı. Mahkeme heyeti, Aydın B.’nin beraatine karar verip tahliye etti.