Cadde Tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Tedavisi yoğun bakımda sürüyor

24.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Önceki akşam evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan şarkıcı Harun Kolçak’ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Kolçak’ın yakın bir arkadaşı ‘Şu anda riskli bir durum yok’ dedi

Tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Prostat kanseri sebebiyle uzun süredir tedavi gören 61 yaşındaki pop müzik sanatçısı Harun Kolçak’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Haberin Devamı

Önceki akşam evinde fenalaşarak önce İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’ne, ardından Acıbadem Maslak Hastanesi’ne kaldırılan Kolçak’ın yaklaşık 1.5 aydır kanser bağırsaklarına sıçradığı için de tedavi gördüğü öğrenildi. Sanatçı hakkında dün Acıbadem Maslak Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Kolçak’ın 21 Haziran gecesi şiddetli karın ağrısı, solunum sıkıntısı nedeniyle acil olarak kaldırıldığı hastaneden, 22 Haziran günü Acıbadem Maslak Hastanesi Genel Yoğun Bakım Ünitesine sevk edildiği belirtildi.

Hastaneden açıklama

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, “Kolçak hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. İncelemede mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle ameliyata alınmıştır. Hastamızın tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürmektedir” dedi.

Haberin Devamı

‘Çilingir çağırdık’

Harun Kolçak’ın yakın arkadaşı Sibel Benekli, yaptığı açıklamada, “Kemoterapi tedavisi gördüğü için kanser hücrelerinde çıkan apsenin patlaması ve kana karışmasıyla oluşan bir durum olmuş. Hemen müdahale edildi. Kan temizlendi. O anda riskli bir durumdu. Ama şu anda riskli bir durum yok. Defalarca aradım açmadı. Çilingirle içeri girdim kendinde değildi. Baygın bir şekilde yerdeydi. Zamanında bulmasaydık gerçekten hayati tehlike taşıyacak bir durum olabilirdi” diye konuştu.