Nevşehir TEGV’DE YENİ ETKİNLİK YILI BAŞLIYOR

TEGV’DE YENİ ETKİNLİK YILI BAŞLIYOR

26.09.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

.

TEGV’DE YENİ ETKİNLİK YILI BAŞLIYOR

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere kapılarını 22 Ekim Cumartesi günü açıyor.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere etkinliklerine 22 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birim Sorumlusu Serdar Kuzugüden, ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin güzel bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe donanımlı hazırlanması için yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim imkanları sunduklarını söyledi.
Kuzugüden, “Bu yıl ki etkinlikleri fen, matematik, sanat ve okuma kültürü olmak üzere dört ana branşta toplandı. Bu dört ana branşın etkinlik içeriklerinde ise drama atölyesi, okuyorum oynuyorum, bilişim, düşler atölyesi, matematik eğlenerek öğren, fen eğlenerek öğren, birlikte öğren, seramik, ebru sanatı, geziler ve kulüp etkinlikleri şeklinde olacaktır. Ayrıca okullarda temizlik ve hijyen (Eğlen Öğren Hijyen) ,ağız ve diş sağlığı ve okul çalışmaları etkinlikleri yapacağız. Etkinlik programlarının alanlarında uzman bir ekip tarafından, çağın gerekleri göz önünde bulundurularak, çocukların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak üzere hazırlandık. Gönüllüler Vakfı tüm ilk ve ortaokul çağındaki çocuklara açık olan kayıtların 04 Ekim itibariyle başlayacak ve çocuklardan ücret alınmayacaktır. Nevşehir öğrenim birimi olarak ilk ve ortaokul çağında ki tüm öğrenci kardeşlerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.