Ege Tek kamyonla başladı, şimdi dev bir filonun sahibi oldu

Tek kamyonla başladı, şimdi dev bir filonun sahibi oldu

21.10.2017 - 03:41 | Son Güncellenme:

Denizli merkezli Akça Şirketler Topluluğu, tek kamyonla başladıkları işte 12 milyon euro yatırım yaptı, filosunu 535 kamyona ulaştırdı.

Tek kamyonla başladı, şimdi dev bir filonun sahibi oldu

47 yıl önce çevresinde ‘Hanım Ağa’ olarak tanınan 80 yaşındaki Neslihan Akça, eşi ve çocuklarıyla birlikte işleri büyüttü. İnşaattan otomotive kadar birçok sektörde faaliyet gösteren Akça Şirketler Grubu’nun tek seferde aldığı 125 kamyon törenle teslim edildi.

Haberin Devamı

Törende konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, 50. yıllarını kutladıklarını belirtti, “Uzun yıllardır işbirliği içinde olduğumuz Akça Şirketler Grubu, yine Mercedes-Benz araçlarına güvendi ve araç parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısını bu teslimatla 400 adede yükseltti. Bizim için çok anlamlı olan bu teslimat” dedi.

Akça Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akça da “47 yıl önce 8 kardeşimle birlikte Denizli merkeze geldik ve tek kamyonla çalışmaya başladık. İşlerimizi çalışarak büyüttük. Şimdi ise 125 kamyon birden alabiliyoruz. Türkiye’nin önde gelen hazır beton gruplarından biri olarak hafriyat, nakliye, kum ocağı, taş ocağı, asfalt, yol, inşaat ve taahhüt alanlarında 6 farklı tesiste görev yapan 450’nin üzerinde çalışanımız var. 5 yıl içinde 800 kamyon daha almayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yazarlar