Ege Tek kelimeyle tükeniş

Tek kelimeyle tükeniş

19.10.2017 - 03:40 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Karşıyaka’nın Bayburtta oynadığı Gümüşhanespor maçını Çay TV’den seyrettim. Böylesine kötü bir oyun oynayan amaçsız, ne yaptığını bilmeyen Karşıyaka’yı bugüne kadar hiç seyretmemiştim.

Tek kelimeyle tükeniş

Hakikatten çok üzüldüm. Büyük ve güçlü Karşıyaka camiası böylesi bir takımı haketmiyor. Ancak bütün faturayıda futbolculara kesmek adaletsizlik olacağı kanısındayım. Geçen hafta kendi sahasında oynadığı Pendikspor maçı sonrası Atilla Güneş Hoca, takımın sorunlarını net bir şekilde belirtmişti. Artık Karşıyaka camiasının bu sorunların çözümü için harekete geçme zamanı geldi, hatta geçiyor. .

Haberin Devamı

Bülent Buda: Sözün bittiği yerdeyiz. Bir söylem vardır bizim mahallede ‘Böyle başa böyle tıraş’ Bir futbol kulübü bireylerin değil toplumundur. Kimse bir kurumu kişisel beklentileri doğrultusunda yönlendiremez. Böyle durumlarda toplumsal tepki kaçınılmaz olur. Peki şimdi soruyoruz. Nerede o tepki Karşıyaka’da? Var mı?

İsmail Özelçinler: Karşıyaka için söylenecek, yeni bir şeyler yazacak durum yok ortada. Her şey bildiğiniz gibi. Perşembe’nin gelişi çarşambadan belli diyorlarsa doğrudur. Karşıyaka’nın durumu, geçen haftaki Pendik maçından sonra belliydi. Ne diyelim? Hala camiadan “Çıt” çıkmıyorsa, söylenecek söz de kalmamış demektir..

Mehmet Demirtaş: Salı günü haftalık köşe yazımda da ‘Yetti artık ayağa kalk Kaf Kaf’ diye belirttim. Gerçekten Karşıyaka’nın içinde bulunduğu durum çok acı verici. Koskoca kulüp maddi sıkıntılar içinde boğuşuyor, tabiri yerindeyse zoru gören herkes birer birer gemiyi terk ediyor. Peki çözüm gemiyi terketmek mi? Bu kulüp bugünleri hak ediyor mu? Yönetimden bir hareket yok, oyuncular da desen istikrar yok. Anlamakta güçlük çekiyorum. Geçtiğimiz yılda maddi sıkıntılar vardı ve aynı oyuncu grubu Yeşil kırmızılı formayı sırtladılar. Peki bu çöküşün, tükenişin sebebi nedir? Arkadaşlar lütfen biraz daha duyarlı olalım camia biran önce kenetlensin, bu tünelin sonu aydınlık değil.