Tekirdağ TEKİRDAĞ’DA 15 TEMMUZ SERGİSİ

TEKİRDAĞ’DA 15 TEMMUZ SERGİSİ

26.09.2016 - 17:03 | Son Güncellenme:

.

TEKİRDAĞ’DA 15 TEMMUZ SERGİSİ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından açılan ’15 Temmuz Şehitleri Anma Sergisi’ne CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak geç kaldı.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 15 Temmuz Darbe girişiminde çekilen acıların unutulmaması ve herkesin bu acıları görmesi için açtığı 15 Temmuz Sergisine, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak son anda katılarak geç kaldığını belirtti.
Tekirdağ Valiliği önünde yapılan sergi açılışı Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel tarafından yapılırken CHP’li Başkan Kadir Albayrak ise sergiye sonradan katıldı.
Sergi açılışında bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Malum 15 Temmuz süreciyle birlikte, demokrasi nöbetlerimiz tüm Türkiye’de hız kesmeden devam etti. Demokrasi nöbetlerinde yaşanan enstantaneleri, orada yaşanan vatanseverliği ve şehitlerimizin fotoğraflarının sergilendiği bir sergi açtık. Türkiye genelinden gelen birkaç tane fotoğrafı da kullandık. İnşallah bir daha 15 Temmuz süreçleri yaşanmaz diyoruz. İnşallah bunlar sadece acı bir hatıra olarak kalır. Bütün ilçelerimize bu sergiyi göndereceğiz. Bütün ilçelerdeki vatandaşlarımızın da resimleri görmelerini istiyoruz” diye konuştu.
Protokol üyeleri 15 Temmuz sürecinde çekilen fotoğrafların sergilendiği sergiyi gezmeye başladı. Sergiye son anda katılan Albayrak “Kusura bakmayın, geç kaldım” dedi.