Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

30.12.2016 - 13:26 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantıları kapsamında, Mali Hizmetler ile Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi başkanlıklarından brifing aldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Albayrak'a, 2016 yılı genelindeki faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili Mali Hizmetler Daire Başkanı Müveddet Işık ile Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Hafize Zülüflü tarafından bir sunum yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, toplantıya, Başkan Albayrak ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal, Mehmet Zeki Gürcün, Tamer Dodurka, Başkan Danışmanları, Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Elif Atayman'ın katıldığı kaydedildi.

- Albayrak TESKİ yönetim kurulu toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak , Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa'nın Başkan Albayrak'a TESKİ'nin Tekirdağ genelinde yapacağı alt yapı, kanalizasyon ve çalışmalar hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Açıklamada, toplantıya, Başkan Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekik'in katıldığı kaydedildi.