Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

22.02.2017 - 16:23 | Son Güncellenme:

Plastik çöp konteynırları bakımdan geçirildi

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri plastik çöp konteynerlerinin bakımını yaptı.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde tüm çöp konteynerlerine yönelik yapılan çalışmada zarar gören konteynerler hurdaya çıkmış konteyner parçaları ile onarılırken onarım sonrası tekrar hizmete sunulduğu belirtildi.

Ağırlıklı olarak doğalgaz kullanılan bölgelere yerleştirilen plastik çöp konteynerleri ile ilgili plastik çöp konteynerlerinin kullanım ömrünü uzatmak için kül ve ateşli çöplerin atılmaması gerektiği uyarısı yapıldı.

- Madalyalı genç atletler Eşkinat’ı ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu genç atletler, 2017 yılında katıldıkları turnuvalarda kazandıkları madalyalarla birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, atletizmde önemli başarılara imza atan sporcular, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Süleymanpaşa Gençlik Hizmetleri Atletizm Antrenörü Bayram Kırboğa, sporcular ve aldıkları madalyalarla ilgili bilgi verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Süleymanpaşa Belediyesi’nin 3 yılda her alanda hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade eden Eşkinat, bu gelişimin sporda da kendini gösterdiğini kaydetti.