Tekirdağ Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

23.05.2017 - 17:44 | Son Güncellenme:

.

Tekirdağdan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu ile Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında AB Desteğiyle yürütülen "Eğitiliyorum, Öğreniyorum, Kayıtlı Çalışıyorum" projesi kapsamında İspanya ve Portekiz'de incelemeler yapıldı.

Haberin Devamı

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İhsan Soysal, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Tuncay Gümüş, Çerkezköy Ticaret Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Kırklareli Ticaret Odası Meclis Üyesi Hidayet Gürer, Tekirdağ Ticaret Odası Meclis Üyesi Galip Öge, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile Kalkınma Ajansından Birim Yöneticileri Berkay Habiboğlu ile Yetkin Özer İspanya ve Portekiz'de incelemelerde bulundu.

Çeşitli üniversitelerin ziyaret edildiği proje kapsamında çeşitli alanlarda, yatırım alanlarının geliştirilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

- Bosna Milli Şairinden Rektör Şimşek'e Ziyaret

Haberin Devamı

Namık Kemal Üniversitesine konferans vermek için gelen, Saraybosna İlahiyat Fakültesi Tefsir Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cemalettin Latiç Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan görüşmede, iki ülke arasında tarihi ve kültürel bağlardan bahsedilerek, Türkiye'nin bölgesindeki ve özellikle Balkanlardaki önemine vurgu yapıldı.

Ziyarete Türkiye’de çıkan Boşnak Dünyası Gazetesi yazarı Samet Öztürk'ün de eşlik ettiği kaydedildi.

- Okur'da Başkan Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Müftüsü Ayhan Okur'u makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında Müftü Okur'a bilgi veren Başkan Kadir Albayrak, hedeflerinin daha yaşanır bir Tekirdağ olduğunu belirtti.

Müftü Ayhan Okur da müftülük çalışmaları hakkında Albayrak'a bilgi verdiği kaydedildi.

- Süleymanpaşa Belediyesi Mahalle İftarları

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek Süleymanpaşa Belediyesi Mahalle İftarları Ramazan ayının gelmesi ile birlikte başlıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, iftarların Süleymanpaşa Belediyesi tarafından her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada ayrıca 28 Mayıs Pazar günü Karadeniz Mahallesi ile başlayacak mahalle iftarları 23 Haziran Çarşamba günü Ertuğrul Mahallesi ile sona ereceği kaydedildi.